Nacionālais teātris paplašina e-teātra piedāvājumu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Nacionālajā teātrī Rimanta Ziedoņa "Paradoksālā Latvija"
Nacionālajā teātrī Rimanta Ziedoņa "Paradoksālā Latvija" Foto: Publicitātes foto

Latvijas Nacionālais teātris (LNT) no šodienas paplašina e-teātra piedāvājumu ar sešu izrāžu ierakstiem, informē LNT pārstāve Lolita Grāvīte.

Viņa norādīja, ka turpmāk interesenti varēs iegādāties biļetes uz režisora Valda Lūriņa iestudējuma "Bille" ierakstu. Izrādes pamatā ir latviešu rakstnieces Vizmas Belševicas autobiogrāfiskais darbs, bet galveno lomu izrādē atveido aktrise Dace Bonāte, kura par darbu šajā iestudējumā saņēma "Spēlmaņu nakts" balvu.

Tāpat teātris piedāvā interesentiem noskatīties režisores Indras Rogas iestudējuma "Klūgu mūks" ierakstu. Izrādes pamatā ir rakstnieces Ingas Ābeles romāns. Biļetes varēs iegādāties arī uz režisora Elmāra Seņkova iestudējuma "Sarkangalvīte un vilks" ierakstu, kā arī uz režisora Valtera Sīļa iestudētās "Svina garšas" ierakstu. E-teātrī pieejams būs arī režisora Edmunda Freiberga iestudējuma "Cīrulīši" ieraksts un Sīļa iestudējuma "Tikšanās vieta - Rīgas pilsētas II teātris" ieraksts.

Grāvīte atzīmēja, ka biļetes uz e-teātra izrādēm un plašāka informācija par iestudējumiem atrodama teātra tīmekļvietnē. Izrāžu ierakstus veikusi Latvijas Televīzija projekta "Teātris.zip" ietvaros ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu, bet iestudējuma "Tikšanās vieta - Rīgas pilsētas II teātris" ieraksts tapis ar Kultūras ministrijas atbalstu.

Video ieskats izrādēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu