Katrīne Sauliete komentē runas par iespējamo grūtniecību

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Uzņēmēja un influencere Katrīne Sauliete sociālajos tīklos atbildējusi uz sekotāju jautājumiem, tostarp - vai viņa ir bērniņa gaidībās?

Sauliete 7. janvāra vakarā vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos atbildēja uz vairākiem savu sekotāju jautājumiem, taču viens no populārākajiem bija - vai viņa gaida bērniņu no mīļotā vīrieša, pilota Pētera Vasiļevska, ar kuru attiecības sāka pērnā gada maijā?

Sākotnēji Sauliete neatbildēja konkrēti, vien publiskoja ilustratīvus attēlus ar mazulīšu foto, tomēr vēlāk, jautājumiem nerimstot, atzina, ka, iespējams, vēlētos vēl vienu bērniņu.

"Kad šampi kādu laiku nedzeršu, varēsiet aizdomāties," sacīja Sauliete. Kā zināms, Sauliete nereti dalās ar kadriem, kuros parāda, kā viņu lutina mīļotais, - tajos mēdz parādīties arī gardas uzkodas un kāds dzirkstošs alkoholisks dzēriens.

Runas par Saulietes iespējamo grūtniecību parādījās pērnā gada izskaņā, kad viņa vietnē "Instagram" dalījās ar ierakstu: "Rudens nes jaunus piedzīvojumus manā dzīvē."

Vērīgākie fani metās spekulēt - vai nu Sauliete esot gaidībās, vai saderinājusies ar mīļoto vīrieti. Runas par saderināšanos Sauliete nav publiski komentējusi.

Atgādinām, ka 2019. gada nogalē Sauliete izšķīrās no hokejista un meitu tēva Kaspara Saulieša un pērnā gada maijā sāka attiecības ar Vasiļevski.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu