Ladybird publisko pirmo foto pēc skandāla ap bērnu nolaupīšanu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kādreiz populārā dziedātāja Ladybird (Tatjana Šihmuratova) sociālajos tīklos publiskojusi pirmo foto pēc skandāla ap savu bērnu nolaupīšanu.

"Izbaudot skaisto saules gaismu," pie kadra, kurā redzama smaidot, vēsta Ladybird.

Jau vēstījām, ka Ladybird pērn nonāca apcietinājumā par savu bērnu nolaupīšanu. Pēc atbrīvošanas viņai ļauts divreiz nedēļā sazināties ar saviem bērniem vietnē "Zoom". Šobrīd dziedātāja gatavojas sevi aizstāvēt 11. februārī paredzētajā tiesā. 

Ladybird vīrs un bērnu tēvs Maikls Larsens 11. novembrī izveidoja "Instagram" kontu, kurā ievietotas fotogrāfijas ar dziedātājas bērniem un teksts: "Lūdzu, palīdziet atrast manus divus pazudušos bērnus. Raians un Annika Larseni. Pēdējoreiz redzēti Forestvillā, Kalifornijā. Pēdējoreiz redzēti kopā ar Tatjanu. Atlīdzība par drošu atgādāšanu mājās."

Savukārt 28. novembrī bērnu tēvs nāca klajā ar paziņojumu, ka šī ir kļuvusi par krimināllietu. "Ir izdota tiesas pavēle, kurā teikts, ka bērnu aizbildnis ir tēvs. Tas nozīmē, ka objektīvs tiesnesis izdeva rīkojumu pamatota iemesla dēļ. Šis ir par drošu bērnu atgriešanu mājās, neko vairāk," apgalvoja bērnu tēvs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu