Mēnesis bez friziera: kā sevi kopj valdības vīri? (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Līdz 7. februārim ir aizliegti visi skaistumkopšanas pakalpojumi. LTV raidījums "4. studija" noskaidroja, kā šajā laikā bez friziera izlīdzas valdības vīri.

Jau vēstījām, ka Ministru prezidents Krišjānis Kariņš neslēpa - šobrīd viņš esot apaudzis tik ļoti kā vēl nekad. Taču, lai mati izskatītos kārtīgi, Ministru prezidents no dēla aizņemoties matu želeju.

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns norādījis, ka higiēnas preces ir pieejamas visiem, tostarp matu kopšanai nepieciešamie līdzekļi - ar tiem var panākt pienācīgu matu izskatu. 

Finanšu ministrs Jānis Reirs friziera pakalpojumus izmantojot reizi pusotrā mēnesī, tāpēc viņa matu sakārtojums "kritisko robežu" vēl nav sasniedzis. Finanšu ministra pārstāvis Aleksis Jarockis "4. studijai" paskaidroja - ja nepieciešams sakopt ataugušos matus apkakles zonā vai deniņos, viņš palūdz to izdarīt saviem ģimenes locekļiem, izmantojot trimmeri.

Savukārt ekonomikas ministra Jāņa Vitenberga padomniece sabiedrisko attiecību jautājumos Vineta Vilistere-Lāce saka, ka ministrs pats esot mēģinājis safrizēt savu bārdu, taču tas beidzies ar neplānotu imidža maiņu - no bārdas bija jāšķiras pavisam. Ejot uz darbu, ministrs izlīdzēsies ar sievas matu želeju.

Nauris Puntulis, kultūras ministrs, pēdējo reizi pie friziera bijis dienu pirms frizētavu slēgšanas. Ja friziera pakalpojumi nebūs pieejami arī turpmāk, viņš apverot iespēju izvēlēties veselības ministra Daniela Pavļuta matu sakārtojumu.  

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu