Slavens aktieris divus mēnešus pēc dzimuma maiņas šķiras no sievas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/elliotpage

Holivudas aktieris Eliots Peidžs, kurš piedzima kā sieviete Elena Peidža un pirms diviem mēnešiem paziņoja par dzimuma maiņu, nu nācis klajā ar jaunu paziņojumu - viņš šķiras no sievas. 

"Pēc ilgām pārdomām un rūpīgas apsvēršanas, mēs esam pieņēmuši lēmumu oficiāli šķirt savu laulību, kas seko pēc mūsu atsvešināšanās pagājušajā vasarā. Mēs cienām viens otru un paliekam tuvi draugi," teikts pāra paziņojumā CNN. 

Jau vēstījām, ka 1. decembrī kinolentes "Džuno" (Juno) zvaigzne Elena Peidža nāca klajā ar paziņojumu, ka maina dzimumu un turpmāk lūdz sevi dēvēt par vīrieti vārdā Eliots Peidžs.

Peidža dzīvesbiedre, horeogrāfe Emma Portnere drīz vien pēc tam sociālajos tīklos dalījās ar Peidža paziņojumu, pievienojot tam savas pārdomas: "Es esmu lepna par Eliotu Peidžu. Transpersonas, homoseksuāļi, nebināri cilvēki ir dāvana šai pasaulei. Arī es lūdzu jūsu pacietību un respektu pret privātumu, un aicinu pievienoties man dedzīgi atbalstīt transpersonu dzīvi. Eliota esamība ir dāvana. Mirdzi, manu mīļo E.! Es tevi tik ļoti mīlu!"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu