Porziņģa iespējamā draudzene pozē uz basketbolista terases un dalās ar divdomīgu ierakstu (16)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Janvāra sākumā izskanēja runas, ka basketbolistam, NBA kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājam Kristapam Porziņģim uzradusies jauna simpātija - latviešu zeltene Laura Vizla. Jaunā sieviete dalījusies ar kadriem, kuri liek domāt, ka abi ir kopā.

Kā zināms, Dalasa ir Porziņģa "otrās mājas" - viņš ir Dalasas "Mavericks" komandas spēlētājs. Tur kopš janvāra sākuma atrodas arī Laura.

Izskatīgā gaišmate vairākkārt uzņēmusi fotogrāfijas uz tās pašas terases, kur savulaik pozējis Kristapa brālis Mārtiņš Porziņģis un arī pats Kristaps.

Arī šī reize nebija izņēmums - Vizla parādīja, kā Dalasā svin savu 23. dzimšanas dienu. 

Viņa dalījās ar vairākiem līdzīgiem foto, kurā redzama uz Porziņģa terases, angļu valodā pievienojot ierakstu, ko var saprast dažādi, - "bf on a mission". 

Foto: Instagram/ lauravizla

Lielākoties angļu valodā "bf" tiek lietots kā saīsinājums vārdam "boyfriend" jeb "draugs"/"mīļotais", tomēr tam var būt arī nozīme "best friend" jeb "labākais draugs".

Tādējādi latviešu valodā Vizlas ieraksts nozīmētu vai "mīļotais misijā" vai "labākais draugs misijā", liekot noprast, ka kadrus varētu būt uzņēmis tieši Porziņģis. 

Foto: Instagram/ lauravizla

Atgādinām, ka jau ilgāku laiku Porziņģis regulāri atzīmē "patīk" pie simpātiskās gaišmates publiskotajiem foto sociālajos tīklos. 

Vizla vietnē "Instagram" seko vairākiem Porziņģa komandas biedriem, kā arī viņa brālim Mārtiņam Porziņģim, liekot domāt, ka jaunā sieviete jau esot iepazīstināta ar slavenā basketbolista tuvākajiem cilvēkiem.

Tiesa, abi nav komentējuši savas iespējamās attiecības

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu