Samantas Tīnas gatavošanās "Eirovīzijai" būs redzama jaunā LTV raidījumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: LTV/Artūrs Martinovs

Dziedātāja Samanta Tīna rūpīgi gatavojas tam, lai šā gada maijā pārstāvētu Latviju "Eirovīzijā". Lai atrastu dziesmu, izveidotu šovu un sagatavotu skatuves tērpu pirms uzstāšanās vairāku desmitu miljonu auditorijai, LTV kopā ar dziedātāju veido jaunu raidījumu ciklu.

Piecas sērijas, kurās uzzināto apkopos un komentēs Ketija Šēnberga, secīgi izsekos visiem būtiskākajiem pieturpunktiem ceļā uz lielo Eirovīziju.

Pirmā epizode ļaus ieskatīties dziesmu tapšanas “virtuvē” – Samanta izvēlējās mūziķu komandas, kas divu dienu muzikālā darbnīcā radīja savu redzējumu par to, kā būtu jāskan Samantas Eirovīzijas dziesmai. Otrajā sērijā Samanta atklās tērpa veidošanas aizkulises. Trešajā – eksperti un bijušie Eirovīzijas dalībnieki dalīsies savos viedokļos par to, kas ir Eirovīzijas uzvaras formula; ceturtajā – māksliniece atklās vairāk par to, kā top priekšnesums un tā horeogrāfija, savukārt noslēdzošā sērija būs veltīta dziesmas videoklipa tapšanai.

12. martā, raidījumu cikla pēdējās sērijas laikā, notiks arī dziesmas pirmatskaņojums un dziesmas videoklipa pirmizrāde.

“Es nemeklēju standarta Eirovīzijas klasiku! Es gribu palikt pie tā pārsteiguma, pie tā trakā. Es gribu, lai dziesmā ir kaut kas slavinošs, kults, tradīcijas, kad visi zina, ka iznāk Latvija! Es nerunāju par trejdekšņiem un Lielvārdes jostu; es runāju par kaut ko mūsdienīgās krāsās,” savā darba uzdevumā piecām mūziķu komandām pirmajā sērijā teiks Samanta.

Raidījumu cikla “Kā uzvarēt Eirovīzijā? Samantas Tīnas ceļš uz Roterdamu” pirmā sērija, kurā Samanta ļaus ielūkoties savas dziesmas tapšanas aizkulisēs, nonāks pie skatītājiem 12. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu