Kardašjana "metas virsū" kritiķiem, kuri apšauba viņas meitas glezniecības prasmes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix, instagram/kimkardashian / TVNET kolāža

Amerikāņu uzņēmēja un realitātes šova "Keeping Up with the Kardashians" zvaigzne Kima Kardašjana metusies virsū kritiķiem, kuri apšauba viņas vecākās meitas Nortas Vestas gleznošanas prasmes.

Kardašjana nesen publiskoja foto ar gleznu, apgalvojot, ka to radījusi viņas septiņus gadus vecā meita.

Drīz vien pēc tam ārvalstu mediji un ļaudis soctīklos metās spekulēt, ka Kardašjana melo, sakot, ka mākslas darbu radījusi viņas meita.

Foto: instagram/kimkardashian

Kardašjana, reaģējot uz izskanējušajām apsūdzībām, sociālajos tīklos nākusi klajā ar niknu paziņojumu.

"Neizaiciniet mani, kad runa ir par maniem bērniem!!!

Mana meita un viņas labākā draudzene apmeklē eļļas glezniecības pulciņu, kur viņu talanti un radošums tiek iedrošināts un izkopts. Norta ļoti cītīgi strādāja pie šīs gleznas un pavadīja vairākas nedēļas, lai to pabeigtu. Būdama lepna mamma, es gribēju padalīties ar viņas darbiņu. Es redzu medijos un sociālajos tīklos ziņas no pieaugušiem cilvēkiem, kuri šķetina - vai mana meita patiešām uzgleznoja šo darbu. Kā jūs uzdrošināties, redzot bērnus, kas dara lieliskas lietas, apsūdzēt, ka viņi patiesībā to nav paveikuši? Lūdzu, pārstājiet sevi apkaunot ar šīm negācijām un ļaujiet ikvienam bērnam būt lieliskam.

Norta Vesta radīja šo gleznu, punkts!" vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos paziņoja Kardašjana.

Kardašjanas vārds patlaban izskan saistībā ar šķiršanos no vīra un bērnu tēva, repera Kanjes Vesta. Lai arī abi nav komentējusi savu attiecību statusu, Kardašjana, atsaucoties uz izskanējušo kritiku saistībā ar viņas meitu, publiskojusi foto ar Vesta bērnībā radītiem darbiem, taču nav nosaukusi viņu vārdā vai nodēvējusi par savu vīru. 

"Atskats uz dažiem no viņas tēta mākslas darbiem, ko viņš radīja, būdams tikai bērns," rakstīja Kardašjana.

Foto: instagram/kimkardashian
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu