Sākta šova "Balss maskā" otrās sezonas filmēšana

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jau šonedēļ kanāls TV3 ir sācis noslēpumainākā un intriģējošākā muzikālā šova “Balss maskā” otrās sezonas filmēšanu.

Jaunajā sezonā sagaidāma vēl spilgtāka sacensība 12 nedēļu garumā – košāki tērpi, skaļākas balsis, daudzveidīgāks repertuārs un negaidītāki pārsteigumi.

Maskas minēt turpinās detektīvu komanda - Samanta Tīna, Baiba Sipeniece-Gavare, Jānis Šipkēvics un Jānis Krīvēns. Savukārt dalībniekus uz skatuves atbalstīs šova vadītājs Mārtiņš Spuris.

Šovā piedalīsies 12 sabiedrībā zināmas personas un slavenības, pārstāvot visdažādākās nodarbošanās un profesijas. Katrs dalībnieks uzstāsies sava unikālā tēla maskā, izpildot muzikālu priekšnesumu. Dalībnieku sniegumu vērtēs gan skatītāji tiešsaistē, gan detektīvu komanda, kura centīsies atklāt, kas slēpjas zem maskām.

“Zem maskām ir cilvēki, kuri ir spēruši ļoti lielu un drosmīgu soli, piekrītot piedalīties šovā. Starp maskām ir arī slavenības, kas nav mūziķi, tādēļ tas ir liels piedzīvojums un pārdzīvojums vienlaikus, kas prasa uzdrošināšanos uzkāpt uz skatuves. Dalībnieki jau pēc pirmās filmēšanas dienas ir iejutušies savos tēlos, arī aizkulisēs viņi turpina dzīvot līdzi savam varonim. Un par to mēs esam ļoti pateicīgi dalībniekiem, jo gan emocionāli, gan arī fiziski “iznest” sevi jaunā tēlā un maskās, kas ir smagas un apjomīgas, nav vienkāršs uzdevums. Bet ieguldītās pūles viennozīmīgi būs tā vērtas, jo, atmaskojot dalībniekus, netrūks ne pārsteiguma, ne šoka momentu. Arī šajā sezonā tos, kuri slēpjas zem maskām, zina vien daži. Tādēļ arī mums, šova veidotāju komandai, tā ir iekšējā spēle, jo gan operatori, gan tehniskais personāls cenšas izprovocēt un uzminēt tos, kuri slēpjas zem maskām,” atklāj šova producente Ilze Jansone.

Šova otrās sezonā skatītāji tiks iepazīstināti ar divpadsmit jauniem un neparastiem tēliem, kuru starpā būs gan dzīvnieki, gan mitoloģiski tēli, gan humoristiski varoņi un pat personāžu prototipi, starp kuriem varēsim atpazīt savus draugus un paziņas. Jaunās sezonas “maskas” šobrīd tiek turētas noslēpumā, atklājot vien divas – Saules Meitu un Siļķi Kažokā. Jau ieraugot tās, ir skaidrs, ka uzminēt to, kas slēpjas zem neparastajām maskām, nebūs vienkārši.

Kā veicas detektīviem ar minējumiem filmēšanas laikā, stāsta producente Ilze Jansone: “Šķiet, ka detektīvi ir uzcītīgi trenējušies pirms filmēšanas. Var manīt, ka ir pārskatītas iknedēļas svarīgāko preses izdevumu lappuses, kā arī viņi ir ielūkojušies, kas notiek "TikTok", "Youtube", "Instagram" un citās vidēs, kur dzīvo jaunā paaudze.

Krivenchy minējumi ir kļuvuši daudz trāpīgāki, Baiba turpinās vadīties pēc sajūtām, Samanta pēc dzirdes un balss, taču Jānis vērtēs dalībniekus pēc dziesmu izvēles.

Šajā sezonā skatītājus sagaida arī vairāki jaunumi - detektīvi īpašā seifā nodos savus pirmos minējumus, neatklājot tos pārējiem detektīviem, taču, tuvojoties finālam, redzēsim, kā viņu domas ir mainījušās. Skatītājiem noteikti būs interesanti sekot līdzi arī video pavedieniem, jo tajos būs iekļautas vairāk norādes, tāpat tie būs mainījuši arī vizuālo izskatu – tās būs īsas, animētas multfilmas par maskām. Skatītājiem noteikti jāņem vērā, ka video pavedieni ir darbs visai ģimenei - kāds tajos saskatīs vizuālas norādes, kāds norādes saklausīs tekstā, kāds cits atbildes pamanīs skaņas efektos.

Muzikālā šova ”Balss maskā” otrā sezona pie skatītājiem nonāks 7. martā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu