Video ⟩ Magone pēc vīra pavadīšanas uz ārzemēm poš māju citam vīrietim

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Magone Šutoviene
Magone Šutoviene Foto: Ekrānuzņēmums

STV Pirmā! realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone pie sevis gaida ciemiņu - dzejnieku no Liepājas Janu Ikes.

Kā zināms, Magones vīrs Žanis ir devies peļņā uz ārzemēm. Lai arī iepriekš Magone atklāti sacījusi, ka viņa nav mierā ar šādu vīra lēmumu, darbīgā sieviete nu paspēj ne tikai pievērsties bērnu audzināšanai un saimniecības uzturēšanai, bet arī radošām nodarbēm.

Viņa aktīvi ķērusies pie sava jaunā dzejas krājuma tapšanas, kura veidošanā sadarbojas ar dzejnieku no Liepājas – Janu Ikes. Attālums kavē dzejas rakstīšanu, tāpēc abi lēmuši, ka vīrietis uz dažām dienām paviesosies pie Magones “Avotiņos” un kopīgiem spēkiem vārsmu krājums tiks pabeigts.

Jaunākajā “Slavenības. Bez filtra” sērijā Magone ķērās pie mājas uzpošanas un neslēpa satraukumu par kolēģa ierašanos: “Tā ir liela satraukuma sajūta. Ir jāpaspēj iztaisīt ēst, ir jātīra māja, jāapkopj bērni un jāapdara kūts. Ir jārūpējas, lai viss ir tīrs un smuki izskatās. Savu, kā saka, etiķeti parādīt viņam un citiem, kas skatās.

Nu, es neesmu tikai losene, kas var iet uz kūti ar lakatu, kas var mēzt kūti un traukus mazgāt,

bet es varu arī smuki ēst uztaisīt un garšīgi pie tam.” 

Magone kolēģim galdā cēla vakariņas vairākās kārtās un steidza priecēt ar vecmāmiņas receptes saldo ēdienu.

Tiesa, satiekoties neiztikt bez mulsuma pilniem mirkļiem. “Tā kā svešāki, tā kā kaunīgāki, zin’, tā kā tādi sešpadmitgadīgie bērni uz ballīti...” par pirmo atkalredzēšanos ar dzejnieku sacīja Magone.

Video: Magone uzņem ciemiņu

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu