Pāragri mirušā Armanda Reinfelda mīļotā atklāj aktiera nāves cēloni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Armands Reinfelds
Armands Reinfelds Foto: publicitātes

22. februārī 55 gadu vecumā mūžībā pāragri tika aizsaukts aktieris Armands Reinfelds. Viņa mīļotā sieviete Ieva Dziļuma izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj aktiera pēdējo dzīves dienu notikumus. 

Kā skaidro Dziļuma, aktierim pēdējās dienās bijis grūti elpot un viņš esot sūdzējies par spiedošu sajūtu kuņģī.

24. februārī viņam bijis pieraksts pie ģimenes ārsta, taču diemžēl aktieris to nesagaidījis - pirmdienas, 22. februāra, rītā Armands paēdis brokastis un jau pēc mirkļa sajuties ļoti slikti.

Izsaukta ātrā palīdzība, taču, kad mediķi ieradušies, bijis jau par vēlu - Armanda sirds bija apstājusies. Kā nāves iemesls tiek minēta sirdstrieka.

Šodien mūžībā pēkšņi aizgāja aktieris un vienkārši fantastisks cilvēks Armands Reinfelds.... Mums ar Pūku Tevis ļoti ļoti pietrūks... ? Dusi Dieva mierā, manu mīļo cilvēciņ ??❤️

Posted by Ieva Dziļuma on Monday, February 22, 2021

Aktieris dzimis 1965. gada 9. maijā. 1990. gadā Latvijas Valsts konservatorijā beidzis tā saukto Nacionālā teātra kursu. Pēc tam spēlējis Jaunajā Rīgas teātrī. 1993. gadā ieguva "Spēlmaņu nakts" balvu kā Gada labākais aktieris par lomu Jaunā Rīgas teātra izrādē "Kā lēna un mierīga upe ir atgriešanās".

Filmējies vairākās kinofilmās, tajā skaitā "Nerunā par to", "Bēgt, lai dzīvotu", "Parāds mīlestībā" (1984), "Cilpa" (1991), "Varmācības meditācija" (1993), "Drosme nogalināt" (1993), "Vogelfrei" (2007) u.c. 

Kā arī populārajā LTV seriālā "Likteņa līdumnieki", kurā atveidoja Juri Nārbuli.

Ilgu laiku viņš pavadījis, dzīvojot Anglijā un ASV. Latvijā atgriezies 2013. gadā.

"Nevienam nav noslēpums, ka Armands ir cilvēks, kurš sevi dedzina gan uz skatuves, gan dzīvē. Viņš nespēj tik vienkārši atbrīvoties no lomām un ienes tās arī dzīvē. To nekādā gadījumā nevar saukt par bohēmu," par aktieri reiz teikusi Ieva Pļavniece. 

CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu