Svētdien pie skatītājiem atgriežas šovs "Balss maskā"

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Jau svētdien, 7. martā, plkst. 20.00 kanālā TV3 un televīzijā Go3 pie skatītājiem atgriežas šovs “Balss maskā” – vēl grandiozāks, vēl neparastāks un vēl aizraujošāks. Šova pirmajā epizodē skatītājiem būs iespēja iepazīties ar sešām jaunām maskām – Spēkavīru, Zilo Pūķi, Saules Meitu, Balto Vilku, Sēni un Siļķi Kažokā, savukārt jau 14. martā skatītāji iepazīsies ar Fēniksu, Ciklopu, Planētu, Taureni, Zebru un Lūsi.

Šova “Balss maskā” pirmā raidījuma tēma ir “Ballīte” – atklājot šova jauno sezonu, dalībnieki uz skatuves izpildīs dziesmas, kas viņiem saistās ar dzīves svinēšanu.

Svētdien uz skatuves kāps pirmie seši dalībnieki, kuri sacentīsies trijos dueļos – Spēkavīrs pret Zilo Pūķi, Saules Meita pret Balto Vilku un Sēne pret Siļķi Kažokā.

Izzinot vissīkākās detaļas par dalībniekiem, viņus atmaskot centīsies detektīvu komanda - dziedātāja Samanta Tīna, kura jau šova 1. sezonā pierādīja, ka ar saviem minējumiem trāpa tieši mērķī, supergrupas “Singapūras satīns” dalībnieks Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, kurš jaunajā sezonā atkodīs pat viscietākos riekstus, radio “Star FM” personība Baiba Sipeniece-Gavare, kura uzticēsies sestajai maņai – intuīcijai, un žurnālists Jānis Šipkēvics, kurš par mūziku un tās aizkulisēm zina teju visu. Savukārt uz skatuves dalībniekus atbalstīs šova vadītājs Mārtiņš Spuris.

Jau šovakar TV skatītājiem būs iespēja uzzināt vairāk par šova tapšanas aizkulisēm īpašajā “Balss maskā” speciālizlaidumā “Šovs pirms šova” kanālā TV3 plkst. 21.10, kura laikā skatītāji noskaidros pirmos pavedienus par maskām. Gaidot svētdienas vakaru, piedāvājam uzzināt vairākus interesantus faktus, kuri, iespējams, tev palīdzēs atklāt visrūpīgāk glabāto noslēpumu: kas slēpjas zem maskas?!

1. Šova 1. sezonā Lelle bija smagākā maska, kura svēra 17 kg, taču šova jaunajā sezonā ar parametriem izceļas Fēnikss – tā ir visplatākā maska. Fēniksa spārnu platums ir teju trīs metri.

2. Detektīvi visas sezonas garumā izteiks minējumus par vairāk nekā 200 slavenībām.

3. Šajā sezonā dalībnieki iedziedājuši dziesmas desmit valodās, no tām uz skatuves izskanēs deviņas valodas.

4. Kopā šovu filmēja 12 kameras, kopējais safilmētā materiāla garums ir 30 240 minūtēs, kas ir 504 stundas jeb 21 diena, kas tiks pārvērsta 11 šova epizodēs.

5. Katrā video pavedienā ir vidēji 7 fakti par katru slavenību, kopā šova laikā izskan apmēram 400 faktu un pavedienu par 12 maskām.

7. Šovā piedalās 12 dalībnieki, kuri ir deviņu dažādu nozaru pārstāvji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu