Samanta Tīna atklāj, ka attiecības viņu šobrīd neinteresē (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Populārā dziedātāja Samanta Tīna, kuras dzīvei iespējams sekot līdzi “STV Pirmā!” realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” jau kādu laiku bauda brīvas sievietes statusu. Pagājušā gada izskaņā viņa izšķīrās no mīļotā vīrieša Naura un neslēpj – šobrīd jūtas ļoti labi.

 “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā skatuves dīva atklāti saka, ka visu savu uzmanību velta Eirovīzijas dziesmu konkursam un attiecības būtu kā traucēklis profesionālo mērķu sasniegšanai.

“Man ir jāstrādā, attiecības mani neinteresē (..) Man ir labi! Es beidzot esmu atradusi harmoniju ar sevi. Es varu pabūt viena, mani nekas emocionāli neved prom no mana mērķa, manām ambīcijām. Man šķiet, ka man šobrīd attiecības traucētu, jo visa kā ir tik daudz! Notiek Eirovīzija, mans sapņu piepildījums, ir reāli daudz darba!” atklāta ir Samanta.

Tāpat viņa mudina arī citas sievietes iepazīt sevi un ļauties mirkļiem vienatnē: “Nebaidieties pavadīt laiku vienas. Tas ir visvērtīgākais, kas vien var būt. Jo liekas – ai, nu, ko tad es braukšu? Un vienmēr liekas, ka kāds ir “jāvelk līdzi.” Nu nav tā! Tas ir daudz vērtīgāk, kad vari braukt kaut kur atpūtā viens.”

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu