Meganas Mārklas asākais kritizētājs Pīrss Morgans krīt TV skatītāju nežēlastībā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Pīrss Morgans
Pīrss Morgans Foto: Reuters/ScanPix

Britu telekanāla ITV raidījuma "Good Morning Britain" ilggadējais vadītājs Pīrss Morgans pametis darbu televīzijā pēc tam, kad saņēmis pārmetumus no kolēģa un skatītājiem par Meganas Mārklas kritizēšanu. 

Divas dienas pēc tam, kad klajā nāca Saseksas hercogu pāra intervija ar Opru Vinfriju, Morgans un viņa kolēģis, laika ziņu vadītājs Alekss Beresfords pārraides laikā apsprieda intervijā izskanējušos pārmetumus britu karaļnamam. 

Diskusijai iekarstot, Morgans pameta tiešraidi pēc tam, kad Beresfords pārmeta viņam nemitīgu Meganas Mārklas kritizēšanu.

"Es saprotu, ka tev nepatīk Megana Mārkla. Tu to esi licis saprast vairākkārt šajās pārraidēs, un es saprotu, ka tev ir bijušas personiskas attiecības ar Meganu Mārklu, un viņa tevi "nogrieza". Vai viņa ir kaut ko sliktu par tevi teikusi kopš tā brīža? Viņai ir visas tiesības tevi "nogriezt", ja viņa to vēlas. Un tomēr tu turpināji viņu noniecināt," sacīja Beresfords.

Morgans tad piecēlās un pameta tiešraidi. Beresfords kolēģa rīcību nosauca par "velnišķīgu".

Pēc tiešraides pamešanas Morgans sociālajos tīklos pavēstīja, ka tika "nokaitināts" un devās "nedaudz nomierināties", lai vēlāk atgrieztos ēterā un turpinātu vadīt pārraidi.

Viņš piebilda: "Es dodu priekšroku nesēdēt un neklausīties, kā kolēģi mani sauc par velnišķīgu."

Tai pašā dienā televīzija esot saņēmusi vairāk nekā 40 000 sūdzību par Morgana rīcību un Mārklai veltīto kritiku. Drīz vien pēc tam Morgans nāca klajā ar paziņojumu, ka pamet darbu "Good Morning Britain". 

"Pēc sarunām ar ITV Pīrss Morgans ir nolēmis pamest "Good Morning Britain"," teikts paziņojumā. "ITV pieņem viņa lēmumu un nevēlas neko piebilst."

Arī Morgans stingri palika pie sava: "Pirmdien es teicu, ka neticu Meganai Mārklai Opras intervijā. Man bija laiks pārdomāt savu viedokli, taču es to nemainīšu - es joprojām viņai neticu. Ja tu noticēji, labi. Vārda brīvība ir kalns, uz kura esmu gatavs mirt. Paldies par mīlestību un naidu. Es turpmāk pavadīšu vairāk laika ar savu viedokli."

2018. gadā Morgans intervijā "Daily Mail" sacīja, ka Mārkla pārtraukusi draudzību ar viņu. Abi bijuši draudzīgās attiecībās kopš 2015. gada un sekoja viens otram vietnē "Twitter". 2016. gadā abi satikās kādā Londonas bārā, bet pēc tam viņa esot gājusi uz randiņu ar savu tagadējo vīru. "Viņa satika princi Hariju tajā vakarā, nākamajā dienā devās ar viņu uz randiņu, un es no viņas nekad vairs neko neesmu dzirdējis," tolaik sacīja sacīja Morgans. 

Mārkla šīs runas nav komentējusi. 

Kopš šīs intervijas publiskošanas Morgans regulāri kritizējis Meganu Mārklu un princi Hariju. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu