Foto ⟩ 15 stundas mīnus 10 grādos: Kā tapa Samantas Tīnas "Eirovīzijas" dziesmas videoklips (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

12. martā klajā nāca Samantas Tīnas dziesma “The Moon is Rising” un videoklips, ar kuru dziedātāja pārstāvēs Latviju "Eirovīzijā". 

"Eirovīzijas" dziesmas videoklipa filmēšana aizņēma 15 stundas, bet sagatavošanās process tikai mēnesi, pie kā strādāja radošā komanda - režisore un producente Samanta Tīna sadarbībā ar Aigu Baikovu (AiProduction) un operators Ritvars Bluka. Klips uzņemts, izmantojot Galaxy S21 Ultra 5G telefonu.

Filmēšana norisinājās E. fon Trompovska kvartāla abos stāvos, un tajā kopumā piedalījās ap 50 cilvēku, tostarp 18 profesionālas dejotājas un 12 meitenes, kas dziesmas kontekstā katra simbolizē unikālu, individuālu sievietes tēlu. 

Dienu pirms filmēšanas visām iesaistītajām personām tika veikts Covid-19 tests, lai apstiprinātu dalību un varētu atrasties filmēšanas laukumā.

“Videoklipa filmēšanas process bija amizants, ilgs un auksts - termometra stabiņš rādīja ap mīnus 10 grādiem, bet tas viss bija tā vērts, jo ar mani bija paši labākie!” iespaidos par filmēšanu dalās dziedātāja Samanta Tīna. “Dziesma iedrošina visas sievietes, kuras ir citādākas, iemīlēt sevi. Tikai mēs pašas varam sevi kronēt par karalienēm!” pārliecināta ir šā gada Latvijas pārstāve "Eirovīzijā". 

2021. gada Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa fināls notiks 22. maijā Nīderlandes pilsētā Roterdamā, bet pusfināli – pirmais 18. un otrais 20. maijā. Latvijas pārstāve Samanta Tīna uz skatuves kāps otrajā pusfinālā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu