Foto ⟩ Šovā "Balss maskā" atmaskots trešais dalībnieks

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdiena, 21. martā, kanālā TV3 un televīzijā Go3 izskanēja spraigās minēšanas spēles “Balss maskā” trešais raidījums, kura laikā pieci šova dalībnieki – Sēne, Spēkavīrs, Saules Meita, Baltais Vilks, Siļķe Kažokā - izpildīja savas mīļākās dziesmas no bērnības laikiem. 

Šova noslēgumā detektīvu priekšā stājās Siļķe Kažokā un Sēne, un detektīvi nolēma atmaskot Sēnes masku, zem kuras slēpās modes mākslinieks un stilists Aleksandrs Pavlovs.

Sēne savu dalību šovā noslēdza, izpildot pasaulslavenā mūziķa Maikla Bublē romantisko dziesmu “Sway”, pēc kuras detektīvi kļuva ar vien pārliecinātāki, ka zem maskas slēpjas talantīgais modes mākslinieks. Tomēr starp minējumiem bija arī mūziķis Atis Zviedris, uzņēmējs Gunārs Ķirsons, aktieris Māris Bezmers, pavāri Mārtiņš Rītiņš un Mārtiņš Sirmais.

Uzreiz pēc uzstāšanās detektīvs Jānis Šipkēvics īpaši slavēja Aleksandra mūzikas izvēli: “Kad man prasīs par gaumi, nu man ir, ko atbildēt, – lūk, šis ir gaumīga priekšnesuma piemērs. Viņam kustējās gan kājas, gan bija līksms prāts. Šim cilvēkam gaume ir ļoti svarīga dzīvē, kuru viņš ir izkopis ar saviem bērnības talantiem – mūziku, mākslu un deju, un tas noder viņam arī ikdienā.”

Arī detektīve Samanta Tīna slavēja Sēnes uzstāšanos: “Kā man patika! Cilvēks zina, kas ir gozēties kameru priekšā - kā runāt, kā pasniegt sevi, jo viņš kustas pat pēc priekšnesuma. Pulvera viņam tiešām ir daudz! Tas, ko pavedienos dzirdējām, ka viņš ir slinks, bet pēdējā brīdī viņam viss tomēr izdodas un tad var negausīgi baudīt atpūtas brīžus, – tas apstiprina, ka tas ir mākslinieks, jā!”

Detektīve Baiba Sipeniece-Gavare piebilda: “Par Aleksandru es lasīju intervijā, ka reiz, kad viņam skolā tika jautāts, par ko viņš vēlas kļūt, viņš rakstīja – modes dizainers, bet skolotāja lika svītrot un rakstīt no jauna, jo šāda profesija vīriešiem nepiestāv.”

Pēc atmaskošanas Aleksandrs arī apstiprināja, ka tā tik tiešām bija: “Skolotāja, tiklīdz izlasīja manu darbu, teica – nē, vīrieši tādus darbus neveic un tādas profesijas nemaz nav, un es saņēmu divi. Pēc trim gadiem tā pati skolotāja atveda sava dēla līgaviņu pie manis šūt kāzu kleitu.”

Arī video pavedienos Aleksandrs norādīja uz to, ka viņam “talantu Dieviņš ir ieliecis klēpī jau agrā bērnībā”, jo Aleksandrs vienmēr ir vēlējies būt dizainers. Taču kādu laiku Aleksandrs aizrāvās arī ar mūziku – jau bērnudārza vecumā vecāki veda viņu uz mūzikas skolu, kura tika pamesta un 3. klasē atsākta. Aleksandrs: “Solfedžo man nepatika un es to nesapratu, taču skolas korī solo partijas dziedātāju vairākus gadus.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu