Ralfs Eilands pēc "Zelta mikrofona" krīt mūziķu nežēlastībā (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ralfs Eilands
Ralfs Eilands Foto: Edijs Pālens/LETA

Mūziķis Ralfs Eilands, kurš dienu pēc "Zelta mikrofona" ceremonijas publiski pavēstīja, ka ir pret dzīrēm pandēmijas laikā, saņēmis pārmetumus no kolēģiem.

Atgādinām, ka Eilands savā viedoklī pauda cerību, ka "šis pasākums neradīs publikai iespaidu, ka arī pārējiem pasākumu nozares pārstāvjiem ir vienalga par epidemioloģiskajiem ierobežojumiem mūsu valstī". Tāpat mūziķis nozares vārdā atvainojās sabiedrībai. 

Pēc viedokļa publiskošanas Eilands saņēmis gan atbalstu, gan nosodījumu. Izdevumam "Privātā Dzīve" mūziķis neslēpj:

"Esmu saņēmis nosodījumu no kolēģiem – ka es kakājot pats savā silē."

"Saņēmu arī ziņas no citiem pasākumu organizatoriem, jo viņi ir sašutuši par notikušo. Šie cilvēki centušies domāt un runāt par to, kā epidemioloģiski droši varētu atsākt savu darbību, un šis viņiem bijis kā spļāviens sejā," norāda mūziķis, kurš pats bija starp šā gada balvu nominantiem.

Lai arī mūziķis konkrētus kolēģu vārdus neminēja, izdevums "Privātā Dzīve" sazinājās ar grupas "Astro'n'out" dziedātāju Māru Upmani-Holšteini un grupas "Triānas parks" līderi Agnesi Rakovsku, kuras abas ir neizpratnē par Eilanda pausto.

"Man ir rūgtums par Ralfa komentāru (..) Saprotu, ka ir daudzas nozares, kas šobrīd cieš, taču uzskatu, ka arī šajos sarežģītajos apstākļos šādi pasākumi ir nepieciešami. Ja ir iespēja ienākt katrā mājā ar TV, manuprāt, tā ir lieliska dāvana," izdevumam pauž Upmane-Holšteine.

Savukārt Rakovska norāda: "Tas, ka Ralfs šobrīd uzņemas atvainoties visas nozares vārdā, lai gan tā viņu nav tam deleģējusi, ir interesants manevrs, kas mani pārsteidz, Ralfam nevajadzētu tagad sevi sist krustā. Viņam nav jābūt moceklim. Lai katrs pats atbild par saviem grēkiem." 

Jau vēstījām, ka "Zelta mikrofona" producente Elita Mīlgrāve norādīja - "Zelta mikrofona" ceremonijas ieraksts esot bijis viens no visrūpīgāk plānotajiem un no drošības viedokļa vissagatavotākajiem beidzamā gada laikā.

"Atbildot uz kritiku par to, ka TV tiešraide vispār notika, varam teikt, ka – līdzīgi kā augsta līmeņa sportā un kultūras pasākumos – Mūzikas ierakstu gada balva “Zelta mikrofons” ir valsts nozīmes mūzikas industrijas pasākums. Un, līdzīgi kā augsta līmeņa sportā un kultūras pasākumos, arī "Zelta mikrofona" ceremonija tika organizēta, ievērojot visus drošības protokola noteikumus," skaidroja Mīlgrāve.

Foto: "Zelta mikrofona 2021" ceremonija

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu