Video ⟩ Magones greizsirdīgais vīrs negaidīti atgriežas no ārzemēm; laulāto konfliktā iesaistās policija (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

STV Pirmā! realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" skatītāji bijuši liecinieki dramatiskiem notikumiem Magones sētā - no ārzemēm negaidīti atgriezies viņas greizsirdīgais vīrs Žanis.

Magone nesen atklāja, ka ar vīru Žani, kurš pirms pāris mēnešiem devās peļņā uz ārzemēm, attiecībās vis tik gludi neejot - laulāto starpā radusies plaisa, jo Žanim nav pieņemami, ka pie Magones nakšņojis dzejnieks no Liepājas. 

Jaunākie notikumi Magones dzīvē līdzinās kaislīgai drāmai - Žanis, greizsirdības jūtu vadīts, negaidīti atgriezies no ārzemēm un pārsteidz sievu.

“Trakākais, ka man šāda informācija nav dota ne no vienas puses, ka Žanis tagad varētu atbraukt. Es saprotu, ka tās lidmašīnas bija kaut kad aizklapētas, tagad ir tie reisi atvērti. Labi, es tā kā saprotu – drīz tas varētu notikt. Bet nu to, ka tik ātri jau no rīta viņš te man stāv!" agrā rīta stundā, ieraugot vīru ar čemodānu rokās nākam pāri pagalmam, saka Magone un ironizē, ka tas bijis "pārsteigums" un vīrs, visticamāk, vēlējies viņas mīļāko izvilkt no skapja vai gultas apakšas.

Tiesa, tālāk abu satikšanās nenotika gluži romantiskākajā gaisotnē – Žanis, būdams reibumā, sāka ar sievu skaidroties un pārmest dzejnieka viesošanos, kamēr Magone, iztulkojot vīra teikto kā agresīvu uzbrukumu, metās mukt no viņa. Dramatiskajos notikumos “Avotiņu” sētā iesaistījās pat likumsargi, bet Žanim nakti nācās pārlaist policijas iecirknī. 

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu