Video ⟩ Marika Ģederte atklāj, ka strādājusi bēdīgi slavenā O.Dž. Simpsona ģimenē (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes, Reuters/Scanpix / TVNET kolāža

“Amerika pārmainīja visu manu dzīvi. Tā ļoti fundamentāli. Es aizbraucu uz Ameriku strādāt viesnīcā un tīrīt istabiņas. Un tā es “aiztīrījos”,” 360TV raidījumā “Pasaki to skaļi” savu “sapni par Ameriku” atklāj uzņēmēja Marika Ģederte.

Jaunā sieviete uz "visu iespēju zemi" Ameriku devusies studiju gados un, lai nopelnītu naudu, strādājusi Kalifornijā, Sekvoju Nacionālajā parkā. Tur tīrījusi istabiņas kādai tolaik ļoti slavenai ģimenei, kura bijusi nemitīgā paparaci uzmanības centrā un vēlāk piedāvājusi Marikai doties līdzi strādāt pie viņiem.

“Viņi acīmredzot saskatīja manī to drošības spilvenu, jo es viņus nepazinu, es nelasīju nekādus jaunākos žurnālus. Un īstenībā man pat nebija tik daudz naudas, lai to darītu. Viņi tur uzturējās kādas divas nedēļas un pēc tam man piedāvāja darbu – pārbraukt pie viņiem un būt mājkalpotājai bērniem.

Un tā es nonācu miljonāru ģimenē, kur man bija bērni jāvadā uz skolu," saka Marika un atklāj, ka tā bijusi bēdīgi slavenā amerikāņu futbola zvaigznes O. Dž Simpsona ģimene,

bet viņš pats tolaik atradies apcietinājumā par dubultslepkavību. Kā zināms, O.Dž. Simpsons 90. gados no slavenas sporta zvaigznes kļuva par apsūdzēto vienā no skandalozākajām tiesas prāvām ASV vēsturē, kurai sekoja visa pasaule.

Vakaros Ģederte studējusi, un arī tur jauniešu vidū apspriestākais temats bijusi šī skandalozā prāva – studenti diskutējuši, vai Simpsons ir vainīgs vai gluži otrādi - nevainīgs.

Taču Amerikā pavadītais laiks sievietei ļāvis gūt kādu vērtīgu atziņu, kas ietekmējusi visu viņas turpmāko dzīvi un karjeru: “Tajā laikā es dzīvoju ļoti skaistā mājā, man bija pašai sava istaba un viss bija ļoti skaisti. Bet es sapratu – es nekad negribētu būt kalpotāja un es gribu dzīvot tā kā viņi.” 

Vairāk uzzini video!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu