Video ⟩ Magones vīrs Žanis apņēmies atrast darbu Latvijā, taču pamatīgi "aplaužas" (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Tā vietā, lai atkal meklētu laimi citā valstī, Magones vīrs Žanis lūkojas pēc darba iespējām tepat, Latvijā. Apņēmīgais vīrietis vēlas būtu tuvāk savējiem, godīgi strādāt un sniegt savu artavu ģimenes kopējā budžetā.

Žanim esot pieredze darbā apsardzes jomā, tāpēc vispirms viņš gatavs izmēģināt spēkus šajā nozarē. STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā viņš nolūkojis kādu kārdinošu sludinājumu un sazinājies ar topošo darba devēju, lai izvirzītu savu kandidatūru vakancei. Taču atdūries pret kādu būtisku faktu, kas varētu izrādīties milzīgs šķērslis veiksmīgam sniegumam darba tirgū, – latviešu valodas zināšanas lietuvietim ir zemā līmenī un visādi citādi izdarīgais vīrietis mulst pat aicināts nosaukt savu vārdu.

Magones vīru īpaši interesētu darbs maiņās, un viņu pat nebaidot tālais ceļš, kas būtu jāmēro no Gulbenes līdz Rīgai, -  lai tik varētu ko nopelnīt. Taču pārliecinājies, ka latviešu valodas zināšanas ir tik bēdīgā līmenī, ka, visticamāk, solīto zvanu no potenciālā darba devēja tā arī nekad nesaņems, Žanis ir gatavs ķerties pie mācību grāmatām un apgūt sievas dzimto valodu. 

Vairāk uzzini video!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu