Nebūšu nekāds "cukura tētuks"! Kaspars Kambala atklāti par finansēm savās attiecībās (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

“Es nebūšu nekāds “sugar daddy”, pat ja man arī būs nauda. Es došu tikai tāpēc, ka gribu dot, nevis tāpēc, ka man vajag dot vai tu to iedomājies,” STV Pirmā! sarunu šovā “Kad viņas satiekas” savus uzskatus par attiecībām atklāj bijušais basketbolists un bokseris Kaspars Kambala. 

Nav nekāds noslēpums - viņš vairākkārt baudījis greznu dzīvi un bagātības saldos augļus. Taču tikpat nesaudzīgi viņu dzīve arī situsi, liekot smagi pārdzīvot gan sava bērniņa un brāļa nāvi, gan būt lieciniekam, kā aizsaulē aiziet tuvs draugs. Piedzīvotais licis ar citādākām acīm paraudzīties uz attiecībām ar sievietēm; Kaspars drosmīgi atzīst - viņš beidzot izbauda to, ka blakus ir patstāvīga sieviete, kura pati pelna, spēj sevi nodrošināt, un Kasparam nav jādomā, ka “viss ir jānoklāj tikai viņam”.

Interesanti, ka Kaspars  ar mīļoto sievieti Olgu savas attiecību aizkulises ir gatavi izrādīt arī jaunā un kaislīgā pašmāju realitātes šovā “Mīla burbulī”, kas pie STV Pirmā! skatītājiem nonāks 9. aprīlī, atklājot ne tikai savu iepazīšanās stāstu, bet arī to, kā pandēmija ietekmējusi viņu attiecības.

Pāris satikās pagājušā gada rudenī, pateicoties "Instagram", - Olga nospieda "patīk" septiņām Kaspara bildēm, un šis fakts sportistam nepalika nepamanīts. Abi sāka sarakstīties, un jau pēc pāris stundām Olga izlēma aizbraukt pie Kaspara un iepazīties. Toreiz viņi norunāja vairākas stundas, un uzreiz bija jūtams – abu starpā ir "klikšķis". Kaspars nolēma pielikt punktu iepriekšējām attiecībām, savukārt Olga, kura jau aptuveni gadu dzīvoja viena ar meitām, mīļotā dēļ oficiāli šķīra savu 16 gadus ilgušo laulību. Abiem ir bērni no iepriekšējām attiecībām, tādēļ šajās attiecībās viņi izbauda mirkli un kaislīgu romantiku.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu