Gobzems šķiras no sievas (42)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aldis Gobzems
Aldis Gobzems Foto: Paula Čurkste/LETA

Saeimas deputāts Aldis Gobzems otrdienas, 6. aprīļa, vakarā sociālā tīmekļa platformā "Facebook" paziņojis, ka izirusi viņa un sievas Kristas laulība.

"Es un Krista vēlamies Jūs informēt, ka esam nolēmuši šķirt mūsu laulību. Lēmums ir abpusējs un saskaņots. Milzīgā ar politisko darbību saistītā spriedze un patērētā enerģija izrādījās nesavienojama ar mūsu kā pāra kopā būšanu," raksta deputāts.

Gobzems piebildis, ka abi joprojām būs mīloši vecāki saviem bērniem un paši - labi draugi.

"Aicinām nevienu šajā mūsu privātajā jautājumā nejaukties un mūs respektēt," piebildis Gobzems. 

Abu laulība noslēgta 2015. gadā.

Foto: Ekrānuzņēmums no Alda Gobzema Facebook

Kā ziņots, Gobzems ievēlēts 13. Saeimā kā KPV LV (tagad - "Par cilvēcīgu Latviju") premjera amata kandidāts, bet 2019. gada sākumā no tās tika izslēgts. 

Pavadījis gandrīz divus gadus kā ārpusfrakcijas deputāts, šā gada janvārī Gobzems paziņoja, ka dibina partiju "Likums un kārtība", kurā pulcēs gan bijušās "saskaņietes" Jūliju Stepaņenko un Ļubovu Švecovu, gan no KPV LV ievēlēto Karīnu Sprūdi

Partijas valdē būs desmit valdes locekļi - Sprūde, Švecova, kā arī Agris Freifalts, Jānis Ronis, Liāna Teličenaite, Daniēls Āboliņš, Jānis Brūveris, Marita Klikiča, Jānis Zalte un Sandris Točs.

Partijas dibināšanas manifestā pausta nostāja, ka jauns politiskais spēks nepieciešams, jo "Latvija atrodas strupceļā un stagnē". Gobzemam būšot partija, kas "vienotu tautu un kas iestātos par to sabiedrības daļu, kas izvēlas neuzticēties sevi izsmēlušiem un morāli bankrotējušiem politiķiem".

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu