Samanta Tīna no Latvijas medijiem slēpusi cīņu ar vēzi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Artūrs Martinovs

Dziedātāja Samanta Tīna, kura šogad pārstāvēs Latviju "Eirovīzijā", Lietuvas izdevumam "Stilius" atklāti pastāstījusi par cīņu ar vēzi. Tiesa, šo faktu viņa slēpusi no Latvijas medijiem. 

"Privātajai Dzīvei" izdevies noskaidrot, ka Tīna intervijā izdevumam "Stilius" sacījusi, ka pirms dažiem gadiem viņai tika atklāts dzemdes kakla vēzis pirmajā stadijā.

"Tad es sapratu, ka man, pirmkārt, jārūpējas par sevi. Galu galā šī ir mana dzīve. Tolaik es darīju visu, kas man pašai sagādāja prieku. (..)  Dievs sūta cilvēkam tādas diagnozes, lai viņš varētu kaut uz īsu brīdi apstāties. Es ļoti drīz sapratu, kas man savā dzīvē ir jāmaina, un tā bija attieksme pret sevi," lietuviešu žurnālam atklājusi Tīna.

Izdevumam "Privātā Dzīve" Tīna apstiprina saslimšanu ar vēzi, taču uzsver, ka cīņa ar to ir pagātne un viņa ir pilnībā vesela.

"Manās interesēs šobrīd nav dalīties ar sensitīvu informāciju Latvijā, redzot, ka sabiedrības attieksme ir tik naidīga," uz jautājumu, kādēļ viņa par šo tēmu izvairījusies runāt ar Latvijas medijiem, atbild dziedātāja. 

Atgādinām, ka Samanta Tīna patlaban gatavojas pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, kas norisināsies Roterdamā, Nīderlandē. Viņa izpildīs dziesmu "The Moon is Rising".

Foto: ieskats Samantas Tīnas "Eirovīzijas" dziesmas videoklipa tapšanā

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu