Viktors Ščerbatihs piedzīvo vilšanos "Tinderī" un paziņo, ka viņam nepatīk resnas sievietes (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Viktors Šcerbatihs
Viktors Šcerbatihs Foto: Ekrānuzņēmums

Bijušais svarcēlājs Viktors Ščerbatihs kādu laiku bija manāms apgrozāmies populārajā iepazīšanās vietnē “Tinder” un STV Pirmā! šovā “Kad viņas satiekas” atklāja, vai viņam izdevies atrast otro pusīti.

Tiesa, mīlestības meklējumi izrādījušies nesekmīgi. “Nē, man nekas nav! Tāpēc, ka visi ir maskās, mēteļos un man nepatīk resnie. Ja es neredzu seju, es nevaru pienākt pie cilvēka,” atklāj Šcerbatihs, piebilstot, ka izdzēsis savu "Tinder" profilu. Vēl vairāk – viņam īsti neesot skaidrs, ko sievietes šajā vietnē cenšas atrast un kādu “princi” tur meklē?

“Mums normālu vīriešu ir palicis ļoti maz. Pateikšu, kādi palikuši – pusvīrieši, pleiboji, dzērāji, narkomāni – nu nav vīriešu!” novērojumos dalās Viktors, sevi ierindojot ārpus nosauktajām kategorijām.

Viktors iepazīšanās vietnē esot izrādījis simpātijas vairākām dāmām, taču viņas nav reaģējušas, un tāpēc viņam radušās pārdomas – ko īsti sievietes vēlas? Kāpēc laiž garām normālus vīriešus, kuri nedzer, nepīpē, nes algu mājās?

“Jūs gribat princi? Nu, cik prinči ir dzīvē – cik? Viens, divi, trīs? Nav vairs princis! (..) Tie ļoti skaistie vīrieši nav tie, kas labi “strādā”,” ar visai divdomīgiem mājieniem “Kad viņas satiekas” studijā mētājās sportists.

Vaicājot, kāda ir Šcerbatiha sapņu sieviete, viņš norādīja: “Man ir svarīgi, lai sieviete nebūtu resna!”

Viņš 27 savas dzīves gadus veltījis sportam, taču nu pēc sportista karjeras beigām “nometis” 40 liekos kilogramus un neslēpj – lai arī tas prasījis milzu darbu un disciplīnu, par rezultātu viņš ir ļoti gandarīts. Iespējams, tieši tāpēc tikpat lielas rūpes par savu ķermeni viņš gaida arī no sievietēm, jo apaļīgas dāmas neesot Viktora gaumē.

“Es nesaku, ka resnas sievietes nav normālas. Vienkārši man nepatīk! Es pilnīgi neskatos. Es varu varbūt sasveicināties, varbūt varu parunāt, bet kā uz sievieti es neskatos. Vienkārši – nē," kategorisks ir viņš.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu