Ešlija Tisdeila pārdevusi savu sapņu māju par vairāk nekā 5 miljoniem ASV dolāru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Amerikāņu aktrise un tīņu komēdijas "Vidusskolas mūzikls" zvaigzne Ešlija Tisdeila, kura nupat ir sākusi savu interjera dizaina biznesu, pēdējā laikā ir bijusi aktīva nekustamā īpašuma tirgū. Šā gada sākumā viņa iegādājās jaunu Vidusjūras stila māju un pārdeva Losandželosas villu, kuru pati dēvējusi par savu sapņu māju. Ielūkojies aktrises atstātajā rezidencē.

Atpakaļ 2018. gadā, kad runa bija par viņas sapņu mājas iekārtošanu, Ešlijai Tisdeilai bija viens nosacījums –  tā jāatjauno kopā ar tēvu. "Mans tētis Maiks Tisdeils ir darbuzņēmējs. Es uzaugu kopā ar viņu, veidojot visas šīs apbrīnojamās mājas, ieskaitot Darena Stāra māju Losandželosā, un man pietrūka mūsu sadarbības,” viņa skaidroja.

Tisdeilu iedvesmoja viņas tēva spēja atjaunot vecās struktūras, nezaudējot to sākotnējo raksturu. "Viņš zina, kā panākt sajūtu, ka telpa ir svaiga un tīra, vienlaikus tai izskatoties senlaicīgai. Viņš to nepārvērš par jaunu celtni," saka aktrise. Tisdeilai, kura līdz šim bija dzīvojusi tikai modernās mājās un meklēja pārmaiņas, tas bija galvenais.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Neskatoties uz tēva arodu, atrast māju nebija viegli. "Mēs meklējām apmēram pusotru gadu," par mājas meklējumiem kopā ar vīru komponistu Kristoferu Fransu stāsta Tisdeila. “Tolaik dzīvojām pavisam jaunā Hamptonas stila mājā – tā bija pirmā vieta, kur ar vīru dzīvojām kopā, kad apprecējāmies. Bet tā bija pārāk liela. Tur bija daudz vietas, ko mēs nekad neizmantojām. Tur trūka māju sajūtas.”

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Par laimi aktrisei, māja tika pārdota vien četras dienas pēc tās izlikšanas pārdošanā – nejaušā kārtā draugam, kurš nopirka ne tikai māju, bet arī visas tās mēbeles. "Es gandrīz neko nepaņēmu līdzi. Suni un vīru," smejas Tisdeila.

Tisdeila stāstīja, ka abi ar vīru bija jau noslēguši līgumu par ievākšanos citā mājā, taču izrādījās, ka īpašumam bija problēmas ar pamatiem. “Un, protams, mums bija jāatstāj esošās mājas. Tad nu mēs atradām Airbnb Šērmanouksā (apkaime Losandželosā). Es domāju, ka tur uzturēsimies tikai trīs mēnešus, bet beigās sešus,” stāsta Tisdeila.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Tomēr Tisdeilas 325 kvadrātmetrus lielo sapņu māju bija vērts gaidīt. “Es zināju brīdī, kad to ieraudzījām. Es nevaru izskaidrot. Bija dažas lietas, kuras nevēlējos, lai šai mājā būtu, piemēram, milzīgs piebraucamais ceļš... Bet tas vairs nebija svarīgi. Ienākot mājā, es zināju, ka tā ir īstā, ” atceras aktrise.

Papildus tēvam Tisdeila piesaistīja interjera dizaineru Džeiku Arnoldu no “4C Design Group”. "Es jau biju redzējusi apbrīnojamo vannas istabu, ko viņš bija izveidojis Džulianai Hafai – jau sekoju viņam Instagram," sacīja Tisdeila. Viņa atklāja, ka pirms tam bija vadījusi sarunas ar citiem interjera dizaineriem, bet galu galā sapratusi, ka Džeiks ir īstais. "Viņš radīja manu mīļāko vannas istabu,” aktrise piebilst.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Tisdeila saka, ka tas bija viens no labākajiem lēmumiem, ko viņa jebkad ir pieņēmusi. "Agrāk es visu pirku no “Restoration Hardware”. Mana māja bija kā katalogs. Bet Džeiks ieviesa minimālisma noskaņu. Es raksturotu mūsu kombinēto stilu kā daudzslāņainu nepiespiestu šiku. Viņš man iemācīja nopirkt galvenās lietas no “Restoration Hardware”, pēcāk pievienojot vintāžas elementus, lai iegūtu unikālu sajūtu,” saka Tisdeila.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Tisdeilas skatījumā lielākais mājas iekārtošanas izaicinājums bija vietas trūkums skapim. “Senlaicīgajās mājās parasti ir mazi skapji un vannas istabas. Tāpēc mēs nojaucām sienu starp skapi un esošo vannas istabu un pārvērtām to par milzīgu garderobi. Pēcāk pārveidojām mazāku guļamistabu galvenajā vannas istabā,” klāsta aktrise. Un viņas mīļākā daļa mājā bija – protams, satriecošā vannas istaba. "Es mīlu labu vannu, un šis skats mani glābj," viņa sacīja.

Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video/Architectural Digest

Kopumā, lai iegūtu un atjaunotu māju, bija nepieciešami astoņi mēneši.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu