Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Rūdīts plikbilžu sūtītājs pašmāju šovā skaidro savu rīcību (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ceturtdienas, 29. aprīļa, vakarā kanāla 360TV skatītāju vērtējumam tika nodots jauns šovs “Miers un kaimiņš”, kurā juriste Ieva Brante, dziedātāja Katrīna Dimanta un TV šovu veterāns Uldis Grīnbergs steidz palīgos ļaudīm no visas Latvijas šķetināt dažādas šķietami bezcerīgas situācijas.

Pirmajā “Miers un kaimiņš” sērijā jelgavnieci Sigitu šokējusi jauna iepazīšanās tendence virtuālajā vidē – nepiedienīgu bilžu sūtīšana.

Atrotījuši piedurknes, uz Jelgavas pusi ceļā posās Uldis un Katrīna, kur uzreiz noskaidroja situācijas nopietnību – jaunā sieviete sociālajos tīklos regulāri saņem vēstules arī vīriešu “mantību”.

Katrīnai un Uldim par lielu pārsteigumu ar viņiem piekrita satikties viens no “dandāļu” sūtītājiem. Kāpēc vīrietis to dara? "Nu, ja man patīk, smuka meitene, es viņai aizsūtu!" norādīja vīrietis, kurš vēlējās palikt anonīms, skaidrojot, ka priecātos, ja kāda dāma viņam kādreiz sūtītu "kaut ko atpakaļ".

Kungs norādīja, ka viņam gan nekad nav bijusi draudzene. "Es ar mammu dzīvoju. Esmu programmētājs." 

Tāpat viņš pauda uzskatu, ka "sievietes pašas provocē" šādu foto saņemšanu. "Ļoti bieži ieliek internetā tādu bildi, ka viņa pati tevi izaicina. Tad es tā domāju, ja meitenei šitāda bilde, tad viņai patiks tas, ko es tur parādu."

Video uzzini, ko vīrietim ieteica šova eksperti! 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu