Pēkšņi mūžībā devies aktiera Harija Liepiņa dēls

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Āris Liepiņš
Āris Liepiņš Foto: facebook.com/Big.Aris

23. aprīlī Skotijā 59 gadu vecumā pēkšņi mūžībā devās Dailes teātra aktieru pāra Harija Liepiņa un Mudītes Šneideres dēls Āris Liepiņš. Izdevumam "Privātā Dzīve" viņa māte pastāstīja liktenīgās dienas notikumus.

Par dēla pēkšņo nāvi Mudītei paziņojuši policisti 23. aprīļa vakarā. "Trakākais ir tas, ka es nemaz nezināju, kas tieši ar manu dēlu ir noticis," liktenīgās dienas notikumus atminas Mudīte, kura nekavējoties sazinājās ar dēla draugu, lai noskaidrotu, kas tieši noticis.

Mudītes rīcībā ir informācija, ka dēls bija devies uz darbu, viņam kļuvis slikti, tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, taču vairs nebijis, ko glābt, jo viņa sirds bija apstājusies.

Jāpiebilst, ka tikpat pēkšņi pirms 23 gadiem mūžībā devās arī Āra tēvs, aktieris Harijs Liepiņš.

Pēc Āra nāves viņa paziņu lokā izplatījās ziņa, ka 18. martā viņš saņēmis pirmo "AstraZeneca" vakcīnu pret Covid-19, meklējot šajā faktā iespējamo sakarību ar viņa nāvi. Tomēr pamata šādām runām nav. "Esmu saņēmusi kategoriskas atbildes no diviem ārstiem. Viņi saka - ja tas nav astotajā vai desmitajā dienā pēc vakcīnas saņemšanas, šāda ietekme nevarot būt," norāda Mudīte.

Āris bija Mudītes Šneideres vienīgais dēls. Pēdējos 17 dzīves gadus viņš pavadīja Skotijā, Livingstonā, netālu no Edinburgas, kur strādāja koncerna "Tesco" pārtikas noliktavā.

I'm on that age when we understand. How happy and lucky we are having the best ever mum. Thank you mum. I'm the blessed one.

Posted by Aris Liepins on Sunday, March 14, 2021
CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu