Samanta Tīna devusies ceļā uz "Eirovīziju" (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Samanta Tīna
Samanta Tīna Foto: Artūrs Martinovs

Latvijas pārstāve "Eirovīzijā" Samanta Tīna pirmdien, 10. maijā, kopā ar delegāciju dodas uz konkursa norises vietu - Roterdamu Nīderlandē.

"Es jau esmu gatava pilnā ekipējumā - čemodāni stāv salikti, karodziņi ir līdzi, esmu gatava!" intervijā LTV "Rīta Panorāmai" sacīja Tīna.

Dziedātāja uzsver, ka viņai un bekvokālistēm ir svarīgi izskatīties labi ne tikai konkursa norises vietā, bet arī ārpus tās. "Mums visu laiku ir jādomā, kā mēs izskatāmies, kā mēs sevi prezentējam, kā mēs sevi pasniedzam - mēs tomēr pārstāvam valsti." 

Kā atklāj Samanta, jau otrdien, 11. maijā, sāksies pirmie mēģinājumi uz "Eirovīzijas" lielās skatuves. Viņa nebaidās ne no garajām darba stundām, ne intervijām. "Esmu gatava kārtīgam darbam."

Vaicāta par Covid-19 ierobežošanas pasākumiem, dziedātāja uzsver, ka visur tiek veikti testi un "visā pamatā veselība un drošība ir pirmajā vietā".

"Galvenais, lai kāja nepaslīd. Mēs nebraucam cīnīties ne ar vienu, mēs braucam pārstāvēt savu valsti ar milzīgu lepnumu un atbildības sajūtu. Kā es saku, tas ir kā diplomdarba aizstāvēšanas priekšā," sarunas nobeigumā saka Samanta.

Savukārt pēcpusdienā Tīna dalījās ar video vietnē "Instagram" no lidostas "Rīga". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samanta Tīna Official (@samantatina)

65. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Nīderlandes pilsētā Roterdamā piedalīsies 39 valstis. Pusfināli notiks 18. un 20. maijā, bet fināls, kurā piedalīsies 26 dziesmas, - 22. maijā.

Atgādinām, ka Samanta Tīna konkursā izpildīs dziesmu "The Moon is Rising". Viņa uzstāsies otrajā pusfinālā 20. maijā ar kārtas numuru 15. 

Foto: Samantas Tīnas Eirovīzijas dziesmas klipa filmēšana

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu