Šovu zvaigzne Jeļena beidzot var būt kopā ar vīru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju TV šovu zvaigzne Jeļena, kura marta izskaņā laida pasaulē pirmdzimto, nu sociālajos tīklos pavēstījusi, ka Latvijā ieradies viņas vīrs un meitiņas tēvs. 

Atgādinām, ka Jeļena šā gada sākumā, būdama gaidībās, Turcijā mija gredzenus ar mīļoto vīrieti Ševketu Karadžanu. Pēc tam viņa viena atgriezās Latvijā, skaidrojot, ka vīrs ieradīsies uz dzemdību laiku. Taču tās notika ātrāk nekā paredzēts, un vīrietis nepaspēja atbraukt uz Latviju.

Visu šo laiku kopš meitiņas piedzimšanas Jeļena sociālajos tīklos lika domāt, ka Latvijā joprojām atrodas viena, bez vīra, taču nu vietnē "Instagram" viņa dalījās ar sirsnīgu ģimenes foto, skaidrojot, kāpēc visu šo laiku klusējusi un nav publiski atklājusi, ka meitas tēvs ieradies Latvijā no Turcijas.

"Tas vairs neskar tikai mani. Tagad man ir arī meita un vīrs, kurš arī piedalās ģimenes dzīvē, un mēs nolēmām, ka turpmākos mūsu plānus un privāto dzīvi vairs tik daudz neatklāsim līdz konkrētiem notikumiem un lēmumiem," sekotājiem paskaidroja efektīgā šovu zvaigzne.

Viņa turpina: "Ar vīra nonākšanu Latvijā arī nebija nemaz tik viegli. Kā zināms, Turcija nav Eiropas Savienības dalībvalsts, līdz ar to ir nepieciešama vīza, kas prasīja daudz birokrātijas un laika. Turklāt visu sarežģīja vēl tagadējie Covid apstākļi ar lockdown."

"Bet viss ir iespējams, ja ļoti grib! Šajā sarežģītajā laikā mēs spējām apprecēties, plānojot visu, atrodoties katrs savā pasaules malā.

Šajā sarežģītajā laikā vīram arī izdevās atlidot, lai arī plānotie lidojumi tika atcelti divas reizes!

Starp mums viss ir lieliski! Mans vīrs mūs atbalstīja un palīdzēja visādi, pat atrodoties kilometru attālumā. Un tas, ka neatskaitījos par visu publiski, nenozīmē, ka starp mums nav kaut kas kārtībā," rakstīja Jeļena, aicinot cilvēkus būt laipnākiem citam pret citu.

Kā zināms, Jeļena plašāku atpazīstamību ieguva, piedaloties pašmāju TV šovos, piemēram, "Lauku sēta", "Saimnieks meklē sievu" un "Plus/mīnus ĪSTAIS". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu