Saulietei sākotnēji nemaz nav paticis viņas mīļotais pilots Pēteris (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

"Labi, ka es viņam devu otru iespēju un mēs satikāmies," 360TV šovā "Ģimene burkā" par mīļoto vīrieti, pilotu Pēteri Vasiļevski izsakās influencere Katrīne Sauliete.

Tiesa, viss varēja izvērsties arī citādāk, jo pirmais iespaids par šarmanto pilotu nav bijis no tiem labākajiem. Vēl vairāk – pēc sazvanīšanās, kuras laikā Pēteris atstājis ne visai pārliecinošu iespaidu par sevi, Katrīne nospriedusi: “Nē, tur nekas nebūs!” un pat neatvadoties nolikusi telefona klausuli. Tomēr pēc tam viņa secinājusi, ka abiem jāsatiekas, jāiepazīstas klātienē, un šobrīd ir neizsakāmi laimīga par šādu lēmumu.

“Viss, ko es vēlējos, man atnāca. Es gribēju, lai viņš ir garš, es gribēju, lai mēs braucam ceļojumos, lai viņš nav skops un lai mums viss pietiekami būtu,” savas prasības uzskaitīja Sauliete, piebilstot, ka viņai bijis svarīgi, lai vīrietis patiktu ne tikai viņai, bet arī viņas bērniem no iepriekšējās laulības ar hokejistu Kasparu Saulieti. Tikpat būtiski viņai ir bijis tas, lai bērni pieņem abu jaunās attiecības.

Abi ir kopā gadu - kas šajā laikā ir mainījies? Uzzini video!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu