"Kamergalerija" aicina uz sarunu ar māksliniekiem tiešsaistē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
 “Nomales intimitāte” Kalnciema kvartāla galerijā (Ieva Nagliņa)
“Nomales intimitāte” Kalnciema kvartāla galerijā (Ieva Nagliņa) Foto: Didzis Grodzs

Pirmdien, 24. maijā, 18.30 Kamergalerijas Facebook tiešraidē notiks saruna ar māksliniekiem Keriju Arni, Paulu Rietumu un Rebeku Lukošus, informē biedrības "Grafikas kamera" valdes priekšsēdētāja Ieva Nagliņa.

“Kamergalerija” sāk izstāžu ciklu, kas veltīts ilustrācijai, aicinot veidot personālizstādes māksliniekus, kuri strādā un atpazīstamību jau ieguvuši ilustrācijas žanrā. Pirmā notiks Kerijas Arnes personālizstāde, kurai sekos Paula Rietuma un Rebekas Lukošus personālizstādes. Izstāžu cikls notiek sadarbībā ar komiksu kultūras žurnālu “kuš!” un vieskuratoru Dāvidu Šilteru (David Schilter).

Ciklu noslēgs izstāde starptautiskā grafikas festivāla “Printmaking IN” ietvaros ar vieskuratori Justīni Verneru - izstādē piedalīsies karikatūrists Ernests Kļaviņš un portāla klab.lv lietotājs, kas pazīstams ar segvārdu “Misene”.

24. maijā Kamergalerijas Facebook tiešraidē notiks saruna trīs māksliniekiem - Keriju Arni, Paulu Rietumu un Rebeku Lukošus - un vieskuratoru Dāvidu Šilteru. Sarunu vadīs "Kamergalerijas" programmas kuratore Ieva Nagliņa.

Dalība pasākumā bez maksas.

Organizē biedrība “Grafikas kamera” sadarbībā ar biedrību “Latvijas Mākslinieku savienība” un kultūras žurnālu “kuš!” (biedrību “Grafiskie stāsti”). Pasākumu atbalsta VKKF.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu