Jāni Timmu pārsteidz atradums dzimtajās mājās - 15 gadus veca kasete ar Sedokovas dziesmu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/annasedokova

Latvijas basketbolists Jānis Timma, kurš jau vairākus gadus dzīvo Maskavā, nesen viesojās savā dzimtajā pilsētā Krāslavā. Kārtojot savu istabu, viņš atrada 15 gadus vecu kaseti, kas pārsteigusi gan viņu, gan viņa sievu, Ukrainas dziedātāju Annu Sedokovu.

Timma vietnē "Instagram" publiskoja videoklipu no savas vecās guļamistabas Krāslavā. Videoklipā redzams, kā basketbolists ieslēdz 15 gadus neaiztiktu kaseti, kurā sāk skanēt viņa sievas balss.

"Vai atpazīstat dziedātāju, dziesmu? Es vēlreiz atgādinu - šai kasetei ir vairāk nekā 15 gadu. Manā istabā to magnetofonu neviens neizmantoja. Neviens te nedzīvoja ne pirms, ne pēc manis. Viss, kas atrodas šeit, ir tikai mans," paskaidroja Timma.

Viņš turpina: "Es nospiedu pogu, un sāka skanēt veca hiphopa dziesma. Apgriezu kaseti uz otru pusi. Pēc tam, kad nospiedu pogu, lai atskaņotu vēlreiz, sāka skanēt viena no pirmajām Annas dziesmām."

Basketbolists atklāja, ka šī kasete neesot pirkta, bet gan ierakstīta no radio. 

"Tātad apmēram pirms 15 gadiem es ierakstīju šo vienu dziesmu. Izskatās, ka es jau tad iemīlējos viņas balsī, kaut arī man nebija ne jausmas, kas viņa ir. Man vienkārši patika, un ierakstīju," rakstīja Timma.

"Kopumā man ir apmēram 10-15 kasetes, bet es ieslēdzu tieši šo kaseti un šo dziesmu. Ir gandrīz neiespējami to speciāli atrast šajās kasetēs. Tā mani tur gaidīja tieši īstajā brīdī," sacīja sportists.

"Es saku, ka nekad nevar zināt, ko dzīve tev atnesīs un ko no tās var sagaidīt. Es tevi mīlu, mana sieva, līdz Mēnesim un atpakaļ. Nekas nav neiespējams," nobeigumā piebilda Timma

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu