Šovu zvaigznes Jeļenas vīrs atstājis viņu un abu meitiņu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pašmāju TV šovu zvaigzne Jeļena Karadžana (agrāk Petrova) sociālajos tīklos pavēstījusi, ka viņas vīrs un meitas tēvs pametis Latviju. 

Jau vēstījām, ka Jeļena šā gada sākumā, būdama gaidībās, Turcijā mija gredzenus ar mīļoto vīrieti Ševketu Karadžanu. Pēc tam Jeļena viena atgriezās Latvijā, lai dzemdības aizvadītu šeit. Martā abi kļuva par vecākiem meitiņai Stefānijai, tomēr Covid-19 ierobežojumu dēļ tikai maijā jaunais tētis varēja ierasties pie savas jaunās ģimenes.

Nu jaunā māmiņa paziņojusi, ka viņas vīram atkal nācies pamest Latviju.

"Diezgan ātri paskrējušas šīs dieniņas, kad vīrs ciemojās pie mums ar meitiņu Latvijā. Katru dienu izbaudījām un centāmies to pavadīt pēc iespējas ražīgāk, tāpēc mazāk sēdēju internetā un ir sakrājušās ļoti daudz bildīšu, ko jums atrādīt. Diemžēl ar laikapstākļiem Latvijā ir, kā ir, līdz ar to, mūsu šīs reizes maršruti bija Rīga un tās netālā apkārtne, bet tālākus braucienus nolēmām atstāt uz nākamo reizi. Šī bija viena no saulainākajām un skaistākajām dieniņām, kurā sarīkojām skaistu ģimenes fotosesiju ar mazo Stefāniju," pie sirsnīgā ģimenes foto raksta Jeļena.

To, kad ģimene atkal varēs satikties, Jeļena nav atklājusi. Iepriekš izskanējis, ka viņa ir gatava pamest Latviju. "Pirmo laiku ar bērniņu būsim šeit. Pēc tam, kad meitiņa paaugsies, tad pārvākšos jau uz turieni [Turciju]," sacīja Jeļena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? Jeļena Karadžana ? (@laddy_jelena)

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu