Svētdien notiks Eilanda un Breidaka komēdija-koncerts "Mēs jūs mīlam: Pilotprojekts"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Breidaks un Ralfs Eilands
Kaspars Breidaks un Ralfs Eilands Foto: publicitātes

Svētdien plkst.17 Hanzas perona terasē norisināsies komēdija-koncerts "Mēs jūs mīlam: Pilotprojekts", ziņo kultūrvietas pārstāve Ieva Irbina. Projekts ir viens no pilotprojektiem, kura mērķis ir Latvijā atsākt rīkot epidemioloģiski drošus kultūras pasākumus pandēmijas apstākļos.

Tas ir viens no sešiem pilotprojektiem, kura mērķis būs ne tikai iepriecināt skatītājus, bet arī pārbaudīt digitālā Covid-19 sertifikāta lietošanu, kā arī gaidāmos publisko pasākumu atvieglojumus.

Koncertu rīko mūziķis Ralfs Eilands, radio dīdžejs Kaspars Breidaks un pavadošā grupa. Pēc Irbinas paustā, "Mēs jūs mīlam" ir apvienība, kā arī pa pusei improvizēta, pa pusei iestudēta komēdija, kuras pamatā ir Breidaka un Eilanda draudzība. Viņi raduši viens otru ikdienā un reizēm arī dažādu televīzijas un radio tiešraižu laikā izaicināt vai pavilkt uz zoba.

Ņemot vērā, ka katram pilotprojektā notiekošajam pasākumam ir savs epidemioloģiskās drošības protokols, "Mēs jūs mīlam: Pilotprojekts" pasākuma apmeklētājiem jāņem vērā, ka to varēs apmeklēt tikai tie skatītāji, kuri ir vakcinēti pret Covid-19 un ir pagājušas 14 dienas pēc pilna vakcinācijas kursa pabeigšanas vai trīs nedēļas pēc saņemtas pirmās ražotāja "AstraZeneca" vakcīnas, kā arī tie skatītāji, kuri ir pārslimojuši Covid-19 pēdējo sešu mēnešu laikā.

Pie pasākuma ieejas būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, derīgs digitālais Covid-19 sertifikāts, kuru iespējams iegūt vietnē "covid19sertifikats.lv", un personalizēta biļete. Pasākuma teritorijā apmeklētājiem nebūs jāievēro divu metru distance un jānēsā sejas maskas. Pasākums būs ar sēdvietām, visas biļetes ir personalizētas.

Kultūras pilotprojektu mērķis ir izstrādāt un pārbaudīt praksē priekšnosacījumus drošai un ekonomiski pamatotai kultūras un izklaides nozaru darbības atsākšanai, kā arī pārtraukt kultūras nozares dīkstāvi. Katra pilotprojekta īstenošanai ir izstrādātas individuālas, epidemioloģiski drošas norises vadlīnijas.

Visiem pilotprojektiem noteiktie, kopīgie drošības pasākumi ir personalizētu biļešu tirdzniecība, skatītājiem atrodoties fiksētās sēdvietās un pilotprojekta organizatoram ievācot skatītāju kontaktinformāciju, Covid-19 sertifikāta un negatīva Covid-19 testa rezultāta kontrole pie ieejas kultūrvietā, īpaša kārtība skatītāju plūsmas organizēšanā, gaisa kvalitātes monitorings telpās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu