Internetu satricina pašmāju "tiktokere", kura teju kaila pastaigājas starp latvāņiem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kāda pašmāju tautiete šokējusi savus "TikTok" sekotājus ar video, kurā teju kaila pastaigājas caur latvāņu lauku. 

Sieviete pamatīgi pārsteigusi savus "TikTok" sekotājus ar video, kurā, dziedot slavas dziesmas, vairākkārt pieskaras latvāņiem. Šāda rīcība pamatīgi satraukusi soctīklu lietotājus.

Kāds komentētājs rakstīja: "Tajos latvāņos varēji vēl plikāka ielīst. Tad savus video kādu laiku varēsi filmēt no slimnīcas!" Uz šo komentāru sievietei bija spēcīga atbilde - viņa publicēja videoklipu, kurā gandrīz trīs minūtes teju kaila laiski pastaigājas pa latvāņu lauku. 

"Kā jūs redzat, es šobrīd ieeju gandrīz plika latvāņos. Ķivere man ir galvā tāpēc, lai sēkliņas matos nesabirst no ziediem. Redziet, visapkārt latvānīši. Es ar šiem skaistajiem briesmoņiem dzīvoju kopā jau 15 gadus. Kā redzat, es neesmu ne apdedzināta, ne sadedzināta, ne nodedzināta.

Varu jums pateikt tikai vienu - ja jūs viņus neēdīsiet un neberzēsiet tur, kur nevajag, tad arī neapdedzināsieties. Es ar viņiem dzīvoju kopā, plecu pie pleca," videoklipā sacīja sieviete.

Latvāņus "tiktokere" salīdzināja ar Austrālijā dzīvojošām čūskām un zirnekļiem, kuri arī ir indīgi, taču cilvēki ir iemācījušies ar tiem sadzīvot.

"Es zinu, ko es daru. Man viņi nekož, jo es viņiem neskrienu virsū. Latvānis nemaz tik traks nav, kā izskatās. Vienkārši viņus nevajag lauzt un aiztikt," nobeigumā piebilda sieviete.

@zvaigznite42

Ответ пользователю @bralasuds

♬ оригинальный звук - Arnita Orlova Zvaigz
@zvaigznite42

He..Dabas parjs..:)

♬ оригинальный звук - Arnita Orlova Zvaigz

Sosnovska latvānis ir invazīva suga, kas agresīvi pārņem lauksaimniecībā izmantojamās zemes, infrastruktūras objektus, meža jaunaudzes un citas vietas, vienlaicīgi apdraudot cilvēka veselību, ja tas bijis saskarē ar šo augu un uz tā ādas nonākusi latvāņa sula, ziņo Latvijas valsts meži. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu