Notiks Rīgas Krievu teātra iestudējuma "Čaks. Rīga. Sieviete" pirmizrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Restorāna "Kaļķu vārti" pagalmā 3.augustā plkst.19 pirmizrādi piedzīvos Rīgas Krievu teātra iestudējuma "Čaks. Rīga. Sieviete"

Atzīmējot dzejnieka Aleksandra Čaka 120 gadu jubileju, šodien teātrī pirmizrādi piedzīvos iestudējums "Čaks. Rīga. Sieviete", kura literārās kompozīcijas autore ir Jeļena Sigova, bet režisors - Sergejs Golomazovs.

Augustā teātris skatītājus aicinās uz trim pirmizrādēm. Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātrim ir cieša draudzība un sadarbība ar maestro Raimondu Paulu, tāpēc 5.augustā pirmizrādi piedzīvos koncerts "Raimonds Pauls Rīgas Krievu teātrī" par godu 58 gados radītajiem un piedzīvotajiem skatuves mirkļiem.

Savukārt mūzikas un drāmas telpā "Oratorio" 13.augustā pirmizrādi piedzīvos izrāde "Mamma" Ināras Sluckas režijā. Teātrī atzīmēja, ka krievu dramaturģes Asjas Vološinas luga ir stāsts par pieaugšanu un paaudžu pieņemšanu.

27.augustā pirmizrāde gaidāma kustību izrādei bez vārdiem "paraDIZZY", kas arī notiks mūzikas un drāmas telpā "Oratorio" un kuru iestudējusi un horeogrāfiju veidojusi Inga Krasovska.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu