Klajā nāk grupas "Juuk" otrais albums "Sikspārņi"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Juuk"
"Juuk" Foto: publicitātes

Pašmāju tumšā folka apvienība "Juuk" laidusi klajā jaunu studijas albumu "Sikspārņi", kas tapis, pateicoties grupas cienītāju atbalstam. 

Albumu, kurš izdots arī kompaktdiska formātā, finansiāli palīdzēja īstenot 111 grupas atbalstītāji pūļa finansēšanas platformā projektubanka.lv. Albums tapis arī ar VKKF, biedrības "LaIPA" un AKKA LAA stipendiju atbalstu.

Grupas otrajā studijas albumā, kas seko debijas albumam "Indulgenču tirgotāji", iekļautas deviņas dziesmas ar dzeju bērniem.

"Albums iecerēts kā albums ģimenei, protams, ja ģimenē klausās arī ārpusmeinstrīma mūziku folk/country/rock stilā," grupa raksta savā "Bandcamp" profilā.

Albumā ir komponista Edgara Mākena trīs dziesmu cikls ar Jāņa Baltvilka dzeju, kuru papildina arī Sniedzes Prauliņas, Edgara Šubrovska un Oskara Jansona skaņdarbi.

CD versijā papildus mūzikai ir iekļauts arī buklets ar dziesmu vārdiem un asprātīgām foto ilustrācijām (noformējumu veidojis Raitis Kalniņš), astoņu uzlīmju komplekts, kā arī supervaroņu komikss "Juuk un vienādības mašīna".

"Sikspārņi"
"Sikspārņi" Foto: publicitātes

Tuvākie grupas koncerti gaidāmi 28. augustā Rīgā, Brick bārā un 3. septembrī Liepājā, kultūras namā "Wiktorija".

Noklausies albumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu