Barbara Streizande asi kritizē skatītāju iemīļoto Bredlija Kūpera un Lēdijas Gāgas filmu "Zvaigzne ir dzimusi" (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/SCANPIX / TVNET kolāža

Amerikāņu aktrise un dziedātāja Barbara Streizande, kura filmējās 1976. gada filmā "Zvaigzne ir dzimusi" (A Star Is Born), asi kritizējusi skatītāju iemīļoto 2018. gada filmu ar Bredlija Kūpera un Lēdijas Gāgas piedalīšanos.

Streizande, viesojoties Austrālijas sarunu šovā "The Sunday Project", sacīja: "Kad izdzirdēju, ka tā filma taps vēlreiz, galvenajās lomās vajadzēja būt Vilam Smitam un Bejonsei. Es nodomāju - tas ir interesanti! Padariet to citādāku, ar citādāku mūziku, integrētiem aktieriem, es domāju, ka tā ir lieliska ideja! Bet biju pārsteigta, kad  ieraudzīju, cik līdzīga ir šī versija tai, ko filmēju es 1976. gadā."

"Es domāju, ka tā bija slikta ideja. Es nevaru strīdēties - filma bija ļoti veiksmīga. Bet man veiksme nerūp tik daudz, cik oriģinalitāte," atklāja Streizande.

Kā zināms, filma vēsta par pieredzējušu mūziķi Džeksonu Meinu (Bredlijs Kūpers), kurš satiek jauno dziedātāju Eliju (Lēdija Gāga) un iemīlas viņā. Elija vairs necer, ka spēs gūt panākumus kā mūziķe, taču Džeksons pierunā viņu kāpt uz lielās skatuves. Lai gan Elijas karjera strauji uzplaukst, abu personīgās attiecības samezglojas, jo Džeksons grimst arvien dziļāk atkarību purvā.

Filma tika nominēta astoņiem "Oskariem", bet ieguva vienu - par labāko dziesmu "Shallow".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu