TV3 komentē Laura Lizbovska atlaišanu (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lauris Lizbovskis
Lauris Lizbovskis Foto: Zane Bitere/LETA

25. augustā tapa zināms, ka ilggadējais sporta ziņu vīrs Lauris Lizbovskis atstās darbu televīzijā. "TV3 mani nomaina," publiski rakstīja Lizbovskis un nu TV3 komentējis šo lēmumu. 

"Ieviešot jaunu TV3 Ziņu un informatīvo raidījumu attīstības stratēģiju, ir veiktas izmaiņas komandā, pārtraucot sadarbību ar līdzšinējo “TV3 Ziņu” sporta ziņu moderatoru Lauri Lizbovski. Pateicamies Laurim par ilggadējo un profesionālo sadarbību! Par jauna kolēģa pievienošanos “TV3 Ziņu” komandai informēsim plašāk, tiklīdz būs jaunumi," portālam "Sejas" komentēja TV3 Info dienesta attīstības vadītāja Elīna Jēkabsone.

Jau vēstījām, ka Lizbovskis par darba atstāšanu vēstīja vietnē "Twitter". "Mans 25 gadu gājums televizorā izbeidzas ar 31. augustu. TV3 mani nomaina. Paldies par 20 mēnešiem darba. Visiem, kuri man palīdzēja un atbalstīja, - milzīgs paldies! Katrā ziņā bija interesanti!" 

Darbu TV3 atstājusi arī raidījuma "900 sekundes" moderatore Arta Skuja. Viņas vietā darbā stāsies LTV kultūras ziņu vadītāja Kristīne Komarovska.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu