VKKF izsludina projektu pieņemšanu trešajam konkursam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
VKKF direktors Edgars Vērpe
VKKF direktors Edgars Vērpe Foto: publicitātes

Līdz septembra beigām Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) izsludinājis projektu pieņemšanu šā gada trešajam konkursam un tā mērķprogrammām, informē VKKF sabiedrisko attiecību speciāliste Jana Vērdiņa.

Līdz 24. septembrim plkst.23.59 VKKF pieņems projektus šā gada pēdējā konkursā Literatūras, Mūzikas un dejas mākslas, Teātra mākslas, Filmu mākslas, Vizuālās mākslas, Kultūras mantojuma, Tradicionālās kultūras, Dizaina un arhitektūras un Starpdisciplināru projektu nozarēs.

Projektus pieņems arī mērķprogrammā "Latviešu oriģinālmūzika" un Covid-19 programmas "KultūrElpa" mērķprogrammās "Nemateriālā kultūras mantojuma vērtību attīstība un ilgtspēja", "Muzeju nozares pakalpojumu attīstības programma", "Daudzpusīgas profesionālās mākslas pieejamības nodrošināšana nacionālas vai reģionālas nozīmes attīstības centros Latvijā".

Covid-19 programmas ir izveidota mērķprogrammas "Kultūrtelpa" laikos. Mērķprogramma "Kultūrtelpa" ir VKKF saskaņā ar VKKF kultūras projektu konkursa nolikumu īstenota programma, kas izstrādāta, ņemot vērā nepieciešamību regulāri stimulēt kultūras nozares radošo un ekonomisko aktivitāti. Mērķprogrammu finansē VKKF no Kultūras ministrijas valsts budžeta programmas "Līdzekļu neparedzētiem gadījumiem izlietojums" ministrijai piešķirtajiem līdzekļiem, lai mazinātu Covid-19 krīzes radīto negatīvo seku ietekmi uz kultūras nozari.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu