"Girls Aloud" dalībnieces emocionāli piemin pāragri mirušo Hārdingu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Girls Aloud" 2009. gadā
"Girls Aloud" 2009. gadā Foto: AP/Scanpix

Britu popgrupas "Girls Aloud" dalībnieces Nadīna Koila (Nadine Coyle) un Nikola Robertsa (Nicola Roberts) emocionāli reaģējušas uz savas kolēģes - grupas biedrenes Sāras Hārdingas (Sarah Harding) pāragro nāvi.  

Atgādinām, ka nedēļas nogalē, 5. septembrī, 39 gadu vecumā pēc smagas cīņas ar krūts vēzi Sāra Hārdinga devās mūžībā. 

Angļu dziedātāja, modele un aktrise savu slimību sociālajos tīklos faniem atklāja pagājušogad. "Man tika diagnosticēts krūts vēzis, un pirms pāris nedēļām es saņēmu briesmīgu informāciju, ka vēzis ir attīstījies uz citām ķermeņa daļām," pirms gada rakstīja Sāra.

Savukārt pirms pāris nedēļām viņa rakstīja, ka dakteris esot teicis, ka visticamāk vēl vienus Ziemassvētkus viņa nesagaidīs.

Hārdingas grupas biedrene Nadīna Koila savā "Instagram" publicējusi Sāras fotogrāfiju, piebilstot, ka ir "pilnīgi sagrauta", uzzinot sēru vēsti.

"Es nespēju piemeklēt vārdus, lai aprakstītu kā šobrīd jūtos, ko šī meitene manā dzīvē nozīmēja,"

viņa raksta. 

"Zinu, ka daudzi no jums jūtas līdzīgi. Pašlaik viss ko varu - sūtīt jums daudz mīlestības," viņa raksta. 

Ar draudzenes foto dalījusies arī Nikola Robertsa. "Es nespēju pieņemt, ka šī diena tomēr pienāca," viņa raksta. "Mana sirds sāp, galvā cauri izšāvās visas kopīgās atmiņas... Man gar logu šorīt palidoja balts tauriņš, tā varbūt biji tu, elektriskā meitene."

Grupa "Girls Aloud" pēc talantu šova "Popstars: The Rivals" izveidojās 2002. gadā. 2009. gada singlu "The Promise" grupa saņēma Britu balvu. 2013. grupa izjuka. Hārdinga turpināja karjeru kā aktrise un televīzijas personība. 2017. gadā viņa uzvarēja šovā "Celebrity Big Brother".

"Girls Aloud" dalībniece Sāra Hārdinga
"Girls Aloud" dalībniece Sāra Hārdinga Foto: AP/Scanpix

Šogad klajā nāca viņas autobiogrāfija "Hear Me Out", kas tapusi jau slimības laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu