Atrasti aizliegti priekšmeti, "ātro" iesaistīšana: "Lauku sētas" vadītājs atklāj šova aizkulises (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Rāzna
Jānis Rāzna Foto: publicitātes

Šova "Lauku sēta" ilggadējais vadītājs Jānis Rāzna intervijā žurnālam "Ieva" atklāja skatītāju iemīļotās pārraides aizkulises. 

Rāzna šovu vada jau septīto sezonu, un atklāj - tas nebūt nav honorāra dēļ, bet gan piedzīvojumu, jaunu ideju un jaunu cilvēku satikšanas dēļ. 

"Lauku sētas" vadītājs uzsver, ka dalībnieki paši piesakās šovam. "Katru gadu ir 12 unikāli cilvēki, un es no viņiem kaut ko iegūstu. Būdams vadītājs, dzīvoju tur arī tad, kad nefilmējam, – pienāk viens dalībnieks, kaut ko izstāsta, pienāk otrs. Un es esmu labs klausītājs un māku glabāt noslēpumus."

"Lauku sēta visu laiku ir kā staigāšana pa plānu ledu.

Tā ir noslēgta vide, dalībniekiem nav telefonu, nav interneta, nav tuvinieku, nav avīžu, nav "Instagram".

Tikai viņi paši un komanda, un ir jāsadzīvo, jāstrādā un vēl kāds no savējiem jāizbalso un skaļi jāpasaka: tas ir sliņķis, tas ir čakls, bet tas ir galīgi garām. Protams, tādā noslēgtā vidē ik uz soļa parādās kašķi un konflikti.

Var būt, ka kādam atklājas kaite, par kuru nezinājām, tad jāsauc ātrie, ir satraukumi.

Vai kādam līdzi kāds priekšmets, par kuru mēs nezinājām, un naktī kaut kas var notikt. Visu laiku spriedze un liela atbildība. Ir bijušas situācijas, kad aizkadrā pieeju dalībniekam un saku: ja tu ko tādu atkārtosi, tad es tev personīgi garantēju, ka tūlīt lidosi ārā. Tā esmu teicis reizes trīs, un tas vienmēr nostrādā," intervijā šova aizkulises atklāj Rāzna.

Pilnu interviju ar "Lauku sētas" vadītāju lasiet žurnāla "Ieva" 8. septembra numurā!

Jau vēstījām, ka 3. septembrī pie kanāla TV6 skatītājiem nonāca šova “Lauku sēta” jaunākā sezona, kas būs emocionāli spraigākā un fiziski grūtākā sezona.

Pirmo reizi šova vēsturē uz vietas nebūs saimnieku, viņi būs atstājuši veicamos uzdevumus savās vēstulēs. “Lauku sēta” būs īsts izdzīvošanas izaicinājums. Dalībnieki dzīvos muižā, kas reiz bijusi skola un tur savas skolas gaitas sākusi iemīļotā rakstniece Anna Brigadere. Izaicinājuma laikā dalībnieki pieredzēs arī gulēšanu apmetnē mežā, ierobežotu pārtikas daudzumu, vīngliemežu ēšanu un fiziski grūtu darbu, kas brīžiem emocionāli salauzīs dalībniekus. Psiholoģiskā spriedze būs tik liela, ka nāksies pat saukt ātro palīdzību. Būs dalībnieki – “autsaideri”, kurus ne acu galā neieredzēs citi. Dalībnieki ir drosmīgi, koši, arī intriganti, aprunātāji un nodevēji. Būs asi un negaidīti sižeta pavērsieni ik uz soļa, kas sagriezīs visas stratēģijas un notikumus kājām gaisā.

Šova vadītājs Jānis Rāzna, kurš reiz pats piedalījies “Lauku sētā” un kas novēros čaklos un sliņķus teju diennakti, stāsta par jauno šova sezonu: “Lieliska vasara “Lauku sētas” labākajās tradīcijās – kautiņš, ķīviņi un strauji uzplaiksnījušas simpātijas. Ir pilnīgi skaidrs, ka šī sezona neliks vilties.”

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu