Olga Kambala par mutes brūķēšanu padzīta no sporta zāles (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Fitnesa entuziaste, uzņēmēja un bijušā basketbolista Kaspara Kambalas sieva Olga Kambala var lepoties ar perfekti slaidu ķermeni, taču pie tā viņai ir smagi jāstrādā katru dienu. Lai gan daiļavai ir daudz labu rakstura īpašību, viņa atzina, ka laiku pa laikam sanāk "palaist muti", kas savukārt rada nepatikšanas.

Viena no tādām reizēm bijusi viņas iemīļotajā sporta zālē: "Mani vienreiz izdzina no treniņa... uz diviem mēnešiem? Man bieži uznāk tas, ka es cilvēkiem varu pateikt sejā, ko es par viņiem domāju un ļoti aizvainot viņus. Tas mans stulbais paradums."

"Vienreiz uz treniņu bija atnākusi meitene, kura visu laiku uzdeva nenormāli stulbus jautājumus, piemēram, par to, kādu pretcelulīta krēmu lietot. Trenere viņai saka - nevajag pretcelulīta krēmu lietot, bet gan no diētas izslēgt cukuru.

Es atceros, ka pietupos ar štangu uz muguras, man bija tik smagi, un prasīju meitenei, vai viņa ir stulbenīte.

Tas aizskāra manu treneri, jo tas notiek viņas zālē. Iedomājies? Viņai ir kliente un otra kliente saka "stulbene, ko tu te atnāci" apmēram. Man paziņoja, ka es te vairs netrenējos," stāsta Olga.

Viņai nācās lūgt piedošanu un prasīt, lai atkal atļauj apmeklēt sporta zāli. Par laimi tas izdevies: "Tagad es labi uzvedos, neapsaukājos, esmu paklausīga. Mana trenere ir stingra, bet taisnīga."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Kambala (@lukisa04)

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu