Fani no repera pieres izrauj 24 miljonus dolāru vērtu dimantu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Šā gada februārī amerikāņu reperis Semīrs Vuds, kurš plašāk ir pazīstams ar skatuves vārdu Lil Uzi Vert, pierē implantēja 11 karātu dimantu, kura vērtība lēšama ap 24 miljoniem ASV dolāru. Nu reperis atklāja, ka kādā pasākumā fani to izrāvuši viņam no pieres. 

Reperis Lil Uzi Vert sacīja, ka incidents noticis uzstāšanās laikā ikgadējā hiphopa mūzikas festivālā "Rolling Loud" šā gada jūlijā Maiami, ASV.

"Es uzstājos un ielēcu pūlī, un fani to kaut kādā veidā izrāva. Dimants joprojām ir pie manis, tas vismaz ir pozitīvi," sacīja reperis. 

Atgādinām, ka 26 gadus vecais mūziķis, kurš labprāt pērk rotaslietas, paskaidrojis, ka implantējis dimantu, lai to nepazaudētu. 

Interneta komentāros par repera imidža izmaiņām domas dalījās - lai arī pie video ir atrodami arī atbalstoši vārdi, liela daļa komentētāju ir neizpratnē par šo rīcību. Kāds komentētājs bija sašutis arī par to, ka Lil Uzi Vert uz sejas demonstrē milzu dimantus, kamēr miljoniem cilvēku visā pasaulē cieš badu vai ir zaudējuši savus ienākumus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu