Eds Šīrans laiž klajā otro singlu no rudenī gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube

Piektdien, 10. septembrī, pie klausītajiem visā pasaulē nonāk Eda Šīrana jaunākā dziesma “Shivers”, kas ir jau otrais oficiālais singls no 29. oktobrī gaidāmā mūziķa jaunā albuma “=”.

Līdz ar FRED un Stīvsa Maka (Steve Mac) producēto dziesmu tiek izdots arī dziesmas videoklips, kurā metaforiski atainota eiforiskā sajūta, kādu izjūtam iemīloties. Video režisors ir Deivs Maijers (Dave Meyers).

Noskaties video!

Šīrana jaunais albums ‘=’ ir ceturtais ieraksts Šīrana albumu sērija, kurā tiek izmantoti simboli. Jaunākajā albumā tiks veltīta uzmanība tādām tēmām, kā dažādās mīlestības pakāpes izpausmes ("The Joker And The Queen", "First Times", "2step"), tuva cilvēka zaudējums ("Visiting Hours"), noturība ("Can’t Stop The Rain"), jaunā tēva loma ("Sandman", "Leave Your Life"), kā arī apdziedāta realitātes sajūta un karjeras tēma ("Tides").

Pagājušajā nedēļā Šīrans ieguva Britu GQ “Men of the Year” balvu kā labākais solo izpildītājs, savukārt viņa pirmais singls “Bad Habits” noturējās UK Top Nr.1 pozīcijā desmit nedēļas, kas ir ilgākais laiks kopš 2019. gada, kad pirmajā vietā ilgstoši atradās "Tones and I" dziesma “Dance Monkey”.

Jūnija izskaņā Šīrans ekskluzīvā intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" pastāstīja par pandēmiju un tās ietekmi uz viņa radošo dzīvi, paša Eda "sliktajiem ieradumiem", viesošanos Latvijā un, protams, futbolu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu