Kādi dalībnieki pārsteigs šova "X Faktors" otrajā epizodē?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 19. septembrī, būs skatāms muzikālā šova "X Faktors" otrais TV atlases raidījums, kura laikā iepazīsim 19 jaunus talantus, kuri ir gatavi cīnīties, lai iegūtu galveno balvu – 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar pasaulē vadošo mūzikas ierakstu kompāniju ”Universal Music Group”.

Pirmais vakara sākumā uz skatuves kāps pazīstamā mūziķa Alda Drēģera dēls Jānis Drēģeris, kurš ikdienā ir robežsargs, bet dziļi sirdī – rokmūziķis. Viņš žūriju pārsteigs ar roķīga romantisma garā izpildītu Guns N' Roses dziesmu "Sweet Child O'Mine".

Skatītāji iepazīs arī vairākus dalībniekus, kuri ir ieradušies no ārzemēm. Viena no tiem - ambiciozā Vikija Grigorjeva no Lielbritānijas, kur jaunā meitene studē aktiermeistarību. Vikija ir pašpārliecināta un zina, ko vēlas, jo piedalās "X Faktorā", lai kļūtu slavena. Tuvāku ceļu ir mērojis Bogdans Šuvalovs, kurš šovā ir ieradies no Sanktpēterburgas. Pašpārliecinātais jaunietis žūriju pārsteigs ar neparastu Billijas Eilišas dziesmas izpildījumu ar īpaši augstām notīm.

Savdabīgā Katrīna Kovaļuka a capella izpildīs dziesmu "Apvij rokas". Jaunajai dziedātājai nav muzikālu sapņu, taču, ja viņa uzvarēs “X Faktorā”, viņa apgalvo, ka dibinās ziloņu un vaļu atpūtas centru, uzbūvēs atrakciju parku un izsauks citzemniekus ar uzvaras balss viļņiem.

Ar košu priekšnesumu uz skatuves kāps piecu bērnu mamma Gita Sarmule, kura dzīvo Ķemeros un ikdienā rūpējas par savu saimniecību, kur aug truši, vistas un citi zvēri. Gita šovā piedalās ar pašas sacerētu dziesmu, kas ir veltīta Covid-19 pandēmijai. Liepājnieks Artūrs Zvirbulis, kurš ikdienā strādā bankā un ir pabeidzis Latvijas Mūzikas akadēmiju, kā arī dziedājis operas korī, žūriju pārsteigs ar smeldzīgu dziedājumu.

Otro reizi uz "X Faktora" skatuves kāps dziedātāja Loreta Klibiķe, kura ir mainījusies līdz nepazīšanai, piedzīvojot iespaidīgas vizuālās pārmaiņas, un jaunā mūziķe grib iedrošināt citus nebaidīties parādīt to, kāds tu esi!

Vakara garumā uz skatuves kāps arī loka šāvēja un jāšanas trenere Keita, Pumpuru vidusskolas grupa "Smaržo pēc lietus", masiere Keita Bērziņa, mobilo aplikāciju dizainers Ņikita Pogodins, ogrēniete Daina Zēna, simpātiskā Diāna Ose, dziesminieks Arvils Rihards Bernāts, unikālā Agnese Bērzkalne un citi jaunie talanti, kuri sapņo par uzvaru šovā!

Seko līdzi jauno talantu muzikālajam izaicinājumam katru svētdienas vakaru kanālā TV3 plkst. 20.00!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu