Jaunajā pikantēriju šovā atklājas, ka divi dalībnieki kādreiz bijuši pāris (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Ceturtdien, 23. septembrī, pie kanāla STV Pirmā! skatītājiem nonāca pašmāju iepazīšanās šova “Mīla kemperī” pirmā sērija, kurā atklājās interesanti fakti par divu dalībnieku kopīgo vēsturi. 

Šovs sākās uz intrigu nots, jo jau pirmajā iepazīšanās dienā dalībniekus sasniedz baumas, ka divi no viņiem jau ir bijuši attiecībās viens ar otru, bet izšķīrušies. Pēc neilgas izmeklēšanas izrādīsies, ka tie ir "motomeitene" Elīna un "priekšnieks" Edžus, kurš, ienākot šovā, atklāti paziņoja, ka šeit ieradies nopietnu nolūku vadīts un ir gatavs ne tikai iepazīties, bet pat apprecēties.

Lai arī bijušie vēlējušies kārtis atklāt nedaudz vēlāk, viss izvērties ne tā, kā cerēts. "Mēs gribējām to pasniegt citādāk visiem dalībniekiem, kad vakarā būtu iepazinušies jau tuvāk, lai tā gaisotne nav tik saspiesta. Negribējām arī izlikties, ka neesam tikušies. Diemžēl sanāca kā sanāca, un viss nāca gaismā, pirms to pateicām," pastāstīja Elīna. Savukārt Edžus piebilda: "Mēs netēlojām, ka neesam pazīstami, bet arī neizskanēja tieši jautājumi, vai esam pazīstami. Es arī neiešu tā uzreiz teikt, ka viņa man ir pazīstama."

Citi šova dalībnieki sprieda, ka, iespējams, Elīnai ar Edžu ir bijušas nopietnas attiecības, nevis tikai viens "Tinder" randiņš, - vai šie jaunumi "atvēsinās" puišus pret daiļo Elīnu? Un kā to uztvers pārējās meitenes? 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu