Klāt "X Faktora" trešais atlases raidījums! Iepazīsties ar dalībniekiem!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 26. septembrī, kanālā TV3 būs skatāms vērienīgākā muzikālā šova "X Faktors" trešais TV atlases raidījums, kura laikā iepazīsimies ar divdesmit jaunajiem talantiem, kuri ir gatavi cīnīties, lai iegūtu galveno balvu – 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar pasaulē vadošo mūzikas ierakstu kompāniju ”Universal Music Group”.

Pirmais vakara sākumā uz skatuves kāps septiņpadsmitgadīgais Eduards Rediko, kurš uz "X Faktora" skatuves ir jau ne pirmo reizi. Šoreiz viņš žūrijas simpātijas centīsies iegūt, izpildot Adeles dziesmu "All I Ask", kura būs veltījums kādai meitenei, kura viņam patīk, bet kurai līdz šim nav uzdrīkstējies to atklāt.

Intaram Busulim šajā atlases kārtā būs pat divas fanes – Adriana Andriekus no Liepājas, kura ļoti cer saņemt jāvārdu no Intara, un Baiba Bite, kura izpildīs tehniski ļoti sarežģīto Intara Busuļa dziesmu "Ceļš".

Šajā atlases kārtā dalībnieki ir patiešām kolorīti un pārstāvēs visdažādākās profesijas, tāpēc žūrijas locekļi steigs dibināt vērtīgus kontaktus. Rīdzinieks Arvis Podiņš, kurš strādā dārza tehnikas veikalā, uzskata, ka viņa "X Faktors" ir spēja būt universālam, dziedāt dažādos mūzikas stilos. Zobārste Olga Palušina, kuras hobijs ir likt cilvēkiem atpakaļ izkritušos žokļus, uz "X Faktora" skatuves jau arī reiz ir kāpusi. Toreiz gan viņa žūriju nepārliecināja, bet, iespējams, šoreiz dziesmas izvēle izrādīsies veiksmīgāka.

Savu dzīvi traģiskam romantismam pielīdzinās Leons Jūlijs Strupītis, kurš atzīst, ka nelaimīgā mīlestībā spēj smelties iedvesmu un vēlmi kaut ko radīt. Viņa stāsts būs īpaši aizkustinošs, jo pirms vairākiem gadiem viņš piedzīvoja neveiksmīgu pašnāvības mēģinājumu, taču tieši mūzika palīdzējusi tam tikt pāri. Žūrijas uzmanību viņš centīsies iegūt ar paša sacerētu dziesmu, ko izpildīs netradicionāla mūzikas instrumenta – kalimbas – pavadījumā.

Ar aizkustinošu dzīvesstāstu un dziesmu uz skatuves kāps galdnieks Aivars Sisojevs, kurš ir piedzīvojis ļoti sarežģītu bērnību, jo jau bērnudārza gados tika atņemts saviem vecākiem un ir uzaudzis vairākās audžuģimenēs. Viņš uzstāsies ar Kārļa Būmeistera dziesmu "Tici vai ne".

Vakara košākā dalībniece, bez šaubām, būs rīdziniece Lara Babina, kura atzīst, ka uz "X Faktoru" atnākusi paprikoloties, un uzskata, ka viņas vienīgais talants ir viņas personība. Dalība "X Faktorā" ir viņas bērnības sapnis, jo jau bērnībā skatījusies to ar mammu un vēlas šādi mammai pierādīt, ka viņa var īstenot savu dziedātājas sapni. Priekšnesuma sākumā gan viņai gadīsies misēklis, un to vajadzēs sākt no jauna.

Vakara garumā uz skatuves kāps arī grupa "Audiokvartāls", talantīgā Jūlija Maijera, ritmikas un logoritmikas skolotāja Kristiāna Juste, draiskais tukumnieks Andrejs Kožerenoks, panks Darja Karīna Baranova, trešā "Vice Misis Latvija 2021" Lāsma Salmiņa un citi jaunie talanti, kuri sapņo par uzvaru šovā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu