"Netflix" piedāvā filmu par popzvaigznes Britnijas Spīrsas nedienām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Britney Spears
Britney Spears Foto: Capital Pictures

2000. gadu sākumā Britnijas Spīrsas vārds izskanēja visā pasaulē, taču reibinošie panākumi zvaigznei nenesa gaidīto laimi. Sakarā ar garīgās veselības problēmām par Spīrsas aizbildni kļuva viņas tēvs Džeimijs Spīrss. Video straumēšanas platforma "Netflix" izveidojusi dokumentālo filmu, kurā atklājas popzvaigznes skaudrais liktenis. 

Daudzus gadus Britnija Spīrsa, būdama tēva aizbildniecībā, baidījās pastāstīt plašākai sabiedrībai par ģimenē notiekošo. Tikai salīdzinoši nesen dziedātāja atklāja patiesību par to, kas ar viņu noticis pēdējos 13 gados. 

28. septembrī pie skatītājiem nonāks platformas "Netflix" dokumentālā filma "Britnija pret Spīrsu" par popzvaigznes likteni, kurā tiks atklātas vēl nedzirdētas aizbildniecības lietas detaļas. 

"Pasaule pazīst Britniju Spīrsu kā izpildītāju, mākslinieci, ikonu. Bet pēdējos gados viņas vārds ir saistīts ar citu, noslēpumaināku terminu - aizbildniecību. Dokumentālā filma pastāstīs neparasto stāstu par Spīrsas dzīvi un viņas publiskajiem un privātajiem meklējumiem pēc brīvības. Pateicoties daudzu gadu pētījumiem, ekskluzīvām intervijām un jauniem dokumentiem, šī filma parādīs detalizētu popzvaigznes dzīves portretu - sākot no jaunas meitenes un beidzot ar sievieti, kura ir iesprostota savas ģimenes slazdā," vēstīts filmas aprakstā.

Filmā Spīrsai pietuvinātas personas skaidros, ka savulaik viņa nevarēja uzticēties ne mātei, ne tēvam, kuriem no viņas bija vajadzīga tikai nauda. "Es visu mūžu esmu strādājusi, neesmu šiem cilvēkiem neko parādā!" saka 39 gadus vecā dziedātāja.

Noskaties dokumentālās filmas "Britnija pret Spīrsu" kacekli:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu