Šonedēļ vakariņu šovā uzmirdzēs "Twitter" slavenības (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

No 18. oktobra šovā “Gandrīz ideālas vakariņas” par savu biedru simpātijām cīnīsies tviteraktīviste ar augstāko izglītību Ance Tarvida, mārketinga direktors un modes blogeris Deniss Ševeļovs, "Twitter" spirituālā kvīna Šmaragdu Magda un dziedošais policists Nikolajs Puzikovs.

Pirmajā dienā viesus uzņems Ance, kura galdā cels visai tradicionālus ēdienus ar netradicionāliem nosaukumiem.

Otrajā vakarā vakariņu viesus savās otrajās mājās - birojā uzņems viens no pirmajiem Latvijas blogeriem un mārketinga speciālists Deniss Ševeļovs. Būdams aizņemts cilvēks, viņš dāsni izmantos dažādu ēdienu sagataves, bet kā izklaidi piedāvās taro kāršu speciālistes konsultāciju.

Nākamā viesus uzņems tviterkvīna Šmaragdu Magda, kura pat savās vakariņās seju neatklās, palikdama noslēpumaina. Viņa viesus cienās ar izslavēti latviskiem produktiem – kartupeļu mizu čipsiem uzkodās, gatavos zupu no nātrēm un pasniegs saldo ar viņas iecienīto seleriju.

Noslēdzošajā vakarā galvenajā lomā būs dziedošais policijas leitnants Nikolajs Puzikovs. Kā pats saka – viņš gatavos karaliskus ēdienus, jo kopā ar “Gandrīz ideālu vakariņu” dalībniekiem svinēs jaunas dienesta pakāpes iegūšanu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu